Ukliďme Česko, podzim 2016 – zrušeno

Z důvodu nemožnosti organizace, žádné propagace a se souvisejícím počtem přihlášeným dobrovolníků bych chtěl oznámit, že tato akce “neklapne”…

Vše mělo vypuknout již tuto sobotu 17. září, ale osobně jsem neměl čas na organizaci a nikdo se toho bohužel iniciativně nechopil. Navíc ani ze zdravotních důvodů jsem neměl sílu s celou organizací pomoci. Jelikož několik z Vás projevilo zájem o úklid, vytvořil jsem na portále uklidmecesko.cz událost, ke které se přihlásili pouze tři lidé (2x Václavíková, 1x Dvořák). Dokonce jsem domluvil i pytle, rukavice a následný odvoz odpadu s tajemníkem úřadu, ale tím moje “organizace” musela skončit.

Pokud se někdo chce přesto sejít, sejděte se v sobotu 17.9.2016 před základní školou v 9 hod. Můžete se i domluvit v komentáři tohoto příspěvku, který zde nechám do soboty viset.

Jen chci upozornit, že jsem od samotného začátku varoval, že s akcí nemohu pomoci ani organizačně a ani v daný den dobrovolnickým úklidem. Navíc mi to v posledních 14 dnech zcela znemožnily zdravotní důvody.

Omlouvám se, jarní akci již budu organizovat zase já se svým sdružením TORALI.

Jeden komentář

  1. Stanislav Holiš říká:

    V neděli před obědem se mi podařilo vyšetřit hodinku a věnovat se výlovu pneumatik z potoka. Úlovek byl bohatý a snad jeden z posledních. Takže lovu nezdar….

[email protected] [email protected]