Nakonec se uklízelo

Podzimní Ukliďme Česko sice oficiálně u nás v Hrabové nakonec neproběhlo, nicméně našel se minimálně jeden občan, který šel v daném termínu uklízet Hrabovou na vlastní pěst!

Standa Holiš se 17.9.2016, čili v termínu podzimního úklidu, ráno projížděl na kole a když uviděl opět v Šídloveckém potoku odhozené pneumatiky, rozhodl se je vytáhnout… . Nakonec vytáhl 5 pneumatik z osobního auta, 2 pneumatiky z motorky a 1 z kola. Zakončil to vytažením autosedačky;-)

Standovi touto cestou děkuji! Vím, že je více občanů, kteří se nebojí odnést pohozený pytel s odpadky na správné místo, ale přeci jen větší úklid je spíše výjimečný.

Standa mi napsal:

Posílám ti fotky z dnešního výlovu pneumatik u haldy, leží mezi potokem a cyklostezkou, z fotek to je vidět.

Je tam i ta sedačka. Pošli to prosím na úřad a ať si úklidovka vezme sebou raději hrábě, kdyby to nějaký tydýt naházel zpátky do potoka. Víc úklidu jsem nedal, je to ode mne všechno.

Jak mi Ondra Šebesta z “úklidovky” potvrdil, vytažený odpad je již odvezen. S Ondrou jsme se před časem dohodli, že než aby šel podnět přes několik lidí, vždy si zavoláme… . Tím ušetříme nejen práci tajemníkovi a ostatním, ale navíc nemůže dojít k šumu, kde a co se má řešit, jak se stalo např. při minulém Ukliďme Česko.

Konec dobrý, všechno dobré;-)

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]