Hrabová.dezinfo

Titulek není překlep, ale postesk nad tím, jak dokáží někteří lidé zkazit chuť k práci. Jsem však rád, že se ke mně “nový” název Hrabová.dezinfo vůbec dostal, protože jsem si díky tomu uvědomil, že jsem měl poslední dobou nasazeny příliš dlouho růžové brýle.

Pokud jsem správně pochopil, tak se takto pejorativně začalo našemu webu říkat již před delším časem a pravděpodobně to prý souvisí se “sesazením” starosty. Ano, je to pravda, někteří přispěvatelé, včetně mě, v tom prsty mají, ale skutečně mi chce někdo tvrdit, že to nebylo pro Hrabovou přínosem?

Věřím a doufám, že o názvu Hrabová.dezinfo slyšíte poprvé, ale pokud byste ho někdy v budoucnu zaslechli, položte si prosím otázku, proč sem vlastně lidé chodí…

Nechci psát o tom, kolik je s tímto webem práce, nechci psát o tom co vše se díky tomuto webu podařilo, přeji si pouze jediné, komu se informace zde zapsané nelíbí, nechoďte sem!

14 Komentáře

  1. Milan Slíva jr. říká:

    Já bych osobně závěr článku změnil na: „Pokud někdo s informacemi zde zapsanými nesouhlasí, má možnost zde prezentovat svůj názor, popřípadě to, co se mu nelíbí, uvést na správnou míru.“. Jsou prostě lidé, kteří budou mít připomínky ke všemu, brblají a nepřiloží ruku k dílu, ani kdyby čert na koze jezdil.

    • Marcela Poláčková říká:

      Přesně tak pane Slívo,souhlasím, kde jinde můžete vyslovit svobodně svůj názor na cokoli, než na tomto webu? A věřím, že pan Orkáč zde uveřejní každý příspěvek bez cenzury i ten, se kterým nesouhlasí. Výjimkou snad můžou být jen vulgarity a články příčící se dobrým mravům. Kde jinde se dozvíte veškeré aktuality, ať kulturní, sportovní, atd., o veškerém dění v Hrabové a okolí? Nebýt tohoto webu, tak třeba dodnes nevím, že se uvažuje o tom, přemístit poštu do KS a tímto zrušit všechny aktivity pro děti, ženy, seniory. Díky za tento web pane Orkáči, máte s ním hodně práce, která není náležitě oceněna, ale to už začíná být v Hrabové zvykem, nejste sám.

  2. Jan Šumbera říká:

    Milý Radku,

    nepřeslechl ses náhodou a nebylo to míněno v souvislosti s původními Hrabovskými listy, kde jsme se pravidelne dozvídali pouze to jak Hrabová vzkvétá? 🙂

    A teď vážně, opravdu si někdo myslí, že v rámci desinformace, pustíš i článek, se kterým až tak nesouhlasíš?

    Můj názor je ten, že jako demokraticky smýšlející člověk provozuješ tento náš malý hrabovský hyde park s nejčistším svědomím,nenech si to znechutit! A díky za něj.

    p.s. Platí to i pro Milana

  3. Jan Dvořák říká:

    Radku,

    prostě to tak je, že na světě jsou i lidé, kteří rádi plivnou jedovatou slinu. Nenech se znechutit a bojuj dál za lepší svět, nejsi v tom vůbec sám. Pokud se týká výměny starosty, tak sice některé staré manýry zůstaly, ale přesto jsem neslyšel, že by v Hrabové někdo odchodu bývalého starosty želel. A na svůj web můžeš být právem pyšný – počet lidí, kteří se na něj dívají je opravdu tím nejdůležitějším oceněním.

  4. Petr Žižka říká:

    Dobrý den všem, ahoj Radku, za prvé jsem toto označení HI neslyšel, což je snad dobrá zpráva:-) a za druhé – plný souhlas (pokolikáté už?) s Milanem Slívou.

    Zdravím

  5. petr novák říká:

    Já osobně ti Radku fandím a Hrabová.info je super.A na hloupé kecy jsou někteří jedinci stvoření od malička.Doufám,že ta hloupá informace tě jěště víc nakopne.Sportu zdar.

  6. Miroslav Houžvička říká:

    Toto slyším až teď asi se to někdo před určitými lidmi, kteří vědí o co jde HI, neodváží říci.Pokračování HI je důležité!

  7. Martin Veselý říká:

    Taky slyším prvně. Nenechej se znechutit Radku.

    • Radomír Orkáč říká:

      Martine, děkuji za komentář. Já si říkal, jak ses po dvou letech dostal k tomuto článku a pak jsem se podíval na onu svobodnou facebookovou skupinu jednoho politického uskupení, která má u článků průměrně sedm zhlédnutí (čtenost) a hned jsem to viděl;-) O to více si vážím této tvé podpory.

      Je mi jedno, co o mně kdokoliv píše (to je jejich problém) a je mi jedno, že se píše o hrabová.info jako o soukromém webu případně o dezinformačním webu. Každému bych přál, aby z dovolené řešil všemožné zveřejňování informací o komisích, zastupitelstvu, akcích, ale i např. strategickém plánu, vizualizací, senior taxi, atp. Tohle všechno jsem řešil jen za posledních 14 dnů, kdy se mám starat o mně svěřené děti na dětském táboře. Tajemník úřadu má dovolenou a tak vše teď zveřejňuji já – bez smlouvy, bez předchozí dohody, bez pověření Radou – já jako svobodný občan.

      V onom příspěvku Martin Slepička píše o soudech… zatím mě nekontaktovala ještě ani Policie… Snad musí, uvidíme, nestudoval jsem zatím správný postup.

      Těším se však na chvíli, až si Martin Slepička podá tolikrát avizované trestní oznámení za “pomluvu”. Jak totiž vyplývá z dikce trestního zákona je jedním z nutných předpokladů pro spáchání tohoto trestného činu, aby sdělovaná skutečnost byla nepravdivá. On si plagiátor Martin Slepička totiž asi neuvědomuje, že sdělení pravdivé informace se za pomluvu nepovažuje a nelze ji na základě trestného činu pomluvy postihnout;-)
      Ve všech článcích o jeho plagiátorství se žádné nepravdy nedopouštím, tak mu přeji hodně štěstí v těchto jeho snahách se “očistit”.

      Pokud by měla být pomluva řešena v rámci přestupkového zákona, tak tam je “pachateli” uložena pokuta až do výše 1000 Kč, což myslím zvládnu. Ale znovu připomínám – pravdivá informace není pomluva, takže není šance na úspěch.

      • Jan Dvořák říká:

        Zase tak naivní náš právní systém není, aby za pomluvu stačil jen tisícovkový odpustek – je tam i úhrada majetkové a nemajetkové újmy poškozenému (samozřejmě jen pokud je informace shledána nepravdivou a poškozující).

        • Milan Slíva jr. říká:

          To ano, ale i v trestním řízení se soudci tomuto adheznímu řízení obvykle vyhýbají a směřují toto odškodnění na občanskoprávní řízení. V přestupkové řízení se toto dokonce neřeší vůbec a opět je nutno řešit v rovině občanskoprávní. V každém řízení však musí být prokázáno, že k dané škodě skutečně došlo a výše uplatňovaného odškodnění odpovídá škodě a újmě způsobené.

          • Jan Dvořák říká:

            To ano, ale pokud je uznáno, že se přestupek stal, tak pak je poškozený úspěšný i v občanskoprávním řízení (samozřejmě to ale nemusí být v požadované výši).

  8. Vladimir Petana říká:

    Radku
    Dekuji Ti za Hrabova.info.
    Jen pozor na odskodne. Co treba zmarena Nobelovka?

  9. Radomír Orkáč říká:

    Pane Vláďo, děkuji;-)

[email protected] [email protected]