Hrabovský bloger Vladimír Slavík přijal ocenění od primátora Ostravy

Vladimír Slavík, občan Hrabové, který píše své názory na blogu Hrabovské noviny, se stal jedním ze šesti oceněných seniorů Ostravy. V úterý 8. listopadu se nominovaní senioři sešli v reprezentativních místnostech ostravské Nové radnice.

Vladimíru Slavíkovi předával ocenění primátor Ostravy Tomáš Macura a mimo záznamy mikrofonů bylo vidět, že si oba pánové krásně povídají. „Pan primátor se mne zeptal, jestli může za mnou do Hrabové někdy přijet, abych mu poradil s tím, jak si udělat svůj web. Tak jsem řekl, že ať určitě přijede, rád mu pomůžu,“ prozradil téma rozhovoru pan Slavík.

Fotky jsou na Flickru:

V minutovém projevu, který měli všichni ocenění k dispozici, Vláďa Slavík uvedl, že při založení Hrabovských novin si dal za cíl zlepšit naši radnici, obecní noviny a tvář Hrabové. Dodal, že první dva úkoly se podařily. Do ankety ostravský senior roku nominoval Vladimíra Slavíka Radomír Orkáč.

Vladimír Slavík a spolu s ním Marie Stárková, která přijela z Hrabové, aby jej podpořila, měli oproti jiným oceněným ještě jeden dárek navíc. Podívali se na Ostravu z vyhlídkové věže Nové radnice.

Bylo vidět, že Vladimír Slavík, tedy náš „děda Slavík“, si svůj den opravdu užil.

3 Komentáře

  1. Miroslav Houžvička říká:

    Velká gratulace p. Vladimírovi Slavíkovi za postup mezi finalisty, což si absolutně zaslouží,ale gratulace i Ráďovi za odvahu při realizaci návrhu(on ví o čem mluvím,resp. píši). Doufám, že se p. primátor od p. Slavíka hodně naučí, neboť je potřeba aby mladí převzali iniciativně štafetu…

  2. Libor Hromádka říká:

    Také gratulujeme 🙂

  3. Jan Dvořák říká:

    Pan Slavík si ocenění plně zaslouží.

[email protected] [email protected]