Naše “Česká” pošta v Hrabové

Včera dopoledne jsem našla v naší popelnici pěkný štosek pošty. Časopisy, dopisy, vše s adresou v Hrabové na ul. ******, různí adresáti.

Dost pochybuju, že by si všichni společně udělali dopolední procházku přes půl Hrabové, aby tam rukou společnou a nerozdílnou vyhodili svou nerozbalenou poštu do popelnice.

Fotky jsou na Flickru:

Poštu jsem dala paní vedoucí naší pobočky, ta bude kontaktovat vedoucí doručovatelů, aby záležitost vyřešili. Pokud vám tedy něco z vašich zásilek chybí, tak aspoň víte, kde to nejspíš skončilo.

Z pošty mně už volali, že to prošetřují a doptávali se na další věci. Tak snad to nezametou pod koberec. Chudák paní na přepážce, na ně pak padají všechny stížnosti.

Silvie Sobotová
Poplužní, Hrabová

Pozn.: Z fotek byla odebrána adresa

2 Komentáře

  1. Petr Žižka říká:

    Zaprvé děkuji paní Sobotové, že se takto zachovala a nenechala věci být. Problém je, že člověk v podstatě neví, jestli mu nějaký dopis chybí. Když na fotkách vidím dopisy ze spořitelny nebo pojišťovny, tak mi běhá mráz po zádech při představě, že takto se třeba klidně stane, že člověk nezaplatí pojištění a ani o tom nebude vědět. Nebo že někde se válí výpis z jeho účtu.
    Doufám, že se dozvíme, jak to pošta vyřešila, protože to opravdu považuji za velký průšvih…

    • Miroslav Houžvička říká:

      Vím, že stížnosti na doručování je hodně.Střidalo se u nás hodně doručovatelů, neboť spolehlivá paní musela(tedy nemusela,ale chtěla😃) odejít na mateřskou . Brzy už bude, doufám,stav stabilizován a znovu budeme potkávat tu naši,spolehlivou.. Houžvička

[email protected] [email protected]