Hrabová je na Flickru i Youtube

Rozhodl jsem se investovat další svůj čas, který nikdo jiný očividně sám od sebe nehledá a “upravuji” postupně všechna nasbíraná videa a fotky za uplynulé roky.

Najdou se v Hrabové totiž i takoví, kteří opakovaně kritizují zdejší situaci, místo toho, aby buď pomohli a nebo ocenili, že to u nás všechno ve skutečnosti je…, jen ne na webu obce. Vadí to něčemu? Nevadí…, ale takoví lidé mezi námi byli, jsou a vždy budou. Co na tom, že jsme již v mnoha věcech přeskočili ostatní, vždy je jednodušší kritizovat, než něco dělat.

Vše, co bylo zveřejněno v rámci Hrabová.Info je nyní postupně upravováno tak, aby to bylo dostupné přes odkazy webu obce – veškeré fotky a videa. Po facebookové skupině Hrabová (kde je přihlášeno téměř 300 lidí), nyní přichází i kanál na Youtubealba na Flickru. Všechny tři odkazy již najdete na titulní straně webu obce. Narozdíl od facebokové skupiny toto mé rozhodnutí prozatím neprobírala ani Rada, ani její mediální komise, ale nepředpokládám, že by byl kdokoliv proti.

Pokud by se našel dobrovolník, který by mi/nám pomohl upravit stovky galerií, posbíral by i desítky/stovky videí z Hrabová.Info či ostatních míst a následně by je včetně popisu nahrál do nového youtube kanálu, ať se nám ozve ([email protected]).

Děkuji Iloně Hromádkové za pomoc s fotkou úřadu;-)

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]