Hrabovské listy jsou v tiskárně

Hrabovské listy, které mají v záhlaví datum květen/červen 2017, překročily před pár minutami hranice Hrabové a odcestovaly v elektronické podobě do tiskárny.

Vrátí se domů během následujících dnů v hmatatelné, tedy na papír vytištěné, podobě. V příštím týdnu budete mít noviny ve schránkách.

A na co se může ctěný čtenář těšit tentokrát? Třeba na povídání s panem místostarostou Bohumilem Rundtem, který mimo jiné vypráví o důvodech, proč se Hrabová stala samostatným ostravským obvodem. Ještě více do minulosti se pouští Martin Slepička, který představí knihu o historii naší obce. Dočtete se pochopitelně také o současném dění v Hrabové, například v reportáži o tom, jak stovka dobrovolníků připravila očistnou (skoro až dekontaminační) akci, nazvanou Ukliďme Hrabovou.

Koho zajímá i budoucnost obce, měl by využít formulář, který v Hrabovských listech najde. Úřad se ptá občanů, co by v Hrabové rádi. Nevídané, viďte? Prostě nová doba…

A abych nezapomněl, přikládáme taky pohlednici, kterou můžete poslat známým, aby uvěřili, jak je u nás hezky. Nebo si ji schovejte na památku. Nechci prozrazovat, ale věřím, že Vás v těchto deštivých dnech ten obrázek uvnitř Hrabovských listů, rozehřeje a povzbudí do dalších dní.

Za redakci HL, Váš šéfredaktor
Petr Žižka

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]