Cesta ke kořenům – pátek 19.5.2017

Přátelé, kdo se chcete dozvědět něco o zámku v Paskově, máte možnost tento pátek, tedy 19. 5. Mediální komise při hrabovském úřadu pro všechny zájemce připravila komentovanou prohlídku zámku, a to na 16. hodinu.

Vyjedeme z Hrabové hromadně na kolech, takže START (ne sraz) je v 15 hodin od kostelíku (hrabovského, pochopitelně!). Cestu jsme nazvali “Cesta ke kořenům”, protože jak jistě víte, Hrabová měla v minulosti s Paskovem mnoho společného. Kdo z nějakého důvodu nepojede s námi na kole (třeba nedostatek času nebo formy:-) ), může nás čekat u zámku.

Je to rychlá akce a chápeme, že je pracovní den, ale prostě kdo bude chtít a moct, tak je vítán. Dejte vědět, kdo budete mít zájem.

Další informace sledujte v události facebookové skupiny Hrabová nebo zde na Hrabová.Info.

3 Komentáře

  1. Petr Žižka říká:

    Pro všechny, kdo o výletě do Paskova uvažují: je to pochopitelně akce pro všechny, tedy kdo má zájem se projet a touží po chvilce vlastivědy v podobě komentované prohlídky zámku, může. Zámek je navíc v pěkném parku, takže i ten stojí za to vidět. Vezměte sousedy, děti, manželky, manžely, přítelkyně atd…. Nikdo nebude pochopitelně řešit ani adresu trvalého bydliště účastníků:-).

    Samozřejmě každý jede na vlastní nebezpečí, obvazy, pumpičku a duši (do kola) si veze každý sám.

    A vezměte s sebou nějakou korunu navíc – počítejte, prosím, se symbolickým (dobrovolným) vstupným, kterým přispějeme na obnovu zámku.

    Kdybyste měli nějaké dotazy, piště nejlépe na: [email protected]

    díky

    P. S. omlouvám se zřizovateli Hrabová info, že využívám tento ryze informační kanál, snad to Radkovi neva…:-)

    • Radomír Orkáč říká:

      Mily Petre, tento web je nas vsech;-) Takze nejenze neva, ale ja Ti dekuji, jsem moc rad!

  2. Petr Halfar říká:

    Jel bych…nepojedu, to jsem ještě v práci. :o(

[email protected] [email protected]