Propagační kartičky pro Noc kostelů jsou zajištěny

K napsání tohoto příspěvku se chystám už měsíc, ale teprve až teď se mi nálada přehoupla do té správné polohy, abych to dokázal sepsat.

Všechno to začalo před několika týdny, když se mi Hanka Chlupatá mezi řečí zmínila, že s paní Aničkou Šustrovou plánují Noc kostelů a narazily na problém, že jim letos biskupství nedá peníze na tisk “propagačních” kartiček.

Slovo dalo slovo a už jsme společně psali mediální komisi, jestli by podpořila farnost, až bude žádat Radu, aby přidala tisk kartiček k tisku Hrabovských listů. Petr Žižka předjednal tisk s tiskárnou, Milan Slíva potvrdil, že zajistí grafiku a tohle všechno se podařilo během několika desítek hodin. I tak jsme žádost tajemníkovi poslali o několik hodin později než byla uzávěrka. Snaha každého, kdo se zapojil, však nebyla marná – tajemník ochotně materiál předal Radě a ta s tiskem kartiček společně s Hrabovskými listy samozřejmě souhlasila.

Proč vlastně o tom píšu? Všimli jste si, kolik lidí muselo přidat ruku k dílu, aby se věc podařila? Hanka Chlupatá, Anička Šustrová, náš pan farář Otec Adrian, Milan Slíva, Petr Žižka, Jan Socha, ale také zbytek mediální komise, tajemník a Rada. Vše šlo jako po másle a já nemohu jinak, než použít slova tajemníka – táhneme za jeden provaz! A to je moc dobře.

A jak vlastně budou díky Milanu Slívovi kartičky vypadat? Skvěle! Posuďte sami…

Rub kartičky

Líc kartičky

Chcete-li svou kartičku, navštivte náš kostelík o Noci kostelů v pátek 9.6.2017.

A víte co je ještě úžasné? Všichni vyjmenovaní opakovaně říkají – bude-li potřeba, velmi rád/a s čímkoliv pomůžu. Ještě bych proto v této souvislosti použil slova velocipedisty pana Iva Brázdila, který mi tento týden říkal… “Hrabová jen kvete”. Já nemohu jinak, než souhlasit!

Děkuji Vám všem, kteří tak ochotně přidali ruku k dílu. Vzpomeňte si na ně, až se k Vám kartička dostane.

 

 

Jeden komentář

  1. Hana říká:

    Veliké poděkování a pochvala od návštěvníků na: Noci kostelů. Dle povídání jsme byla jediná farnost, která na památku rozdávala kartičky. Krásné, děkujeme všem, kteří nám pomohli být zas o něco lepší 🙂

[email protected] [email protected]