ZmapujTo: Další tři podněty

Na podzim u nás u potoku měnili el. vedení a sloupy a nějak tam pozapomněli betonové základy sloupu. Tipuji, že by to ani 6 chlapů neuneslo. Pořád jsem čekal, že to někdo z el. závodů odveze, ale nic 😞 Na to by ani “Ukliďme Česko” nestačilo 😞

ZmapujTo: #142202

V pozadí čistička odpadních vod

Kousek od malého splavu na potoku

Stav odpadkového koše na zastávce Benzina. Řešilo se to na komisi s příslibem častějších vývozů. Ale jak je vidět, nepomohlo to (stav koše bývá pravidelně stejný, tedy plný a odpadky kolem). Opravdu si myslíme, že by to chtělo instalovat druhý koš.

ZmapujTo: #142203

V odvodňovacím kanále cestou K Pilíkům ležel utopený jelen. Toto není první případ utopené lesní zvěře v těchto místech, které je pro ně pastí (vloni minimálně dvě utopené srny). Telefonické nahlášení na Magistrát v Ostravě (nikoliv v Hrabové) nebylo úspěšné (že nevědí, jestli to náhodou třeba nepatří Paskovu). Městská policie na dotaz reagovala slovy, že oni odstraňují pouze zvířata domácí a že toto by měli dát do pořádku myslivci. Bylo přislíbeno, že zavolají na úřad v Hrabové.

To že byl jelen nakonec odstraněn myslivci ve čtvrtek však neznamená, že tam v brzké době nebude další utopenec. Myslivci dělají v této záležitosti maximum a nyní by se do toho měl vložit úřad.

Další utopená lesní zvěř

ZmapujTo: #142204

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]