Na táboře nemohla chybět ani olympiáda

Členové TORALI uspořádali na samotném začátku prázdnin další dětský tábor. Kde jinde než na Rejvíze. Letos pro nás byla organizace o poznání těžší, protože jsme po několika letech museli změnit chatu. Bez pomoci obce Ostrava-Hrabová bychom to však finančně nezvládli.

Chtěli bychom zastupitelům Hrabové upřímně poděkovat, protože nám do rozpočtu spolku přispěli účelovou dotací 25 000 Kč a my je dle podepsané smlouvy použili na uhrazení ročního pronájmu místa pro uskladnění stanů a dále na přepravu dětí a věcí potřebných pro chod tábora. Děkujeme!

Dovolím si upozornit na jednu aktuální informaci, kdy nám včera dorazila do datové schránky dlouho očekávaná zpráva, že jsme nyní konečně zapsaným spolkem, proto měníme název z TORALI o.s. na TORALI z.s.

Abychom však dostáli titulku “Na táboře nemohla chybět ani olympiáda”, tak zde se můžete podívat, jak to u nás na táboře probíhalo:

Nutno podotknout, že něco podobného zvažujeme i pro příští rok tady v Ostravě-Hrabové, protože v Hrabové na Šumpersku to také někdo zvládl uspořádat… a je radost na to koukat!

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]