Ilona a Libor Hromádkovi opět zabodovali

Téměř celý rok měli autoři fotografií možnost posílat své soutěžní snímky do speciální kategorie 17. Fotografa roku – S FOMEI ČERNOBÍLE. Uzávěrka byla 31.8. 2017 a výsledky již byly zveřejněny!

Málo koho překvapí, že i Hrabová má v této kategorii svého zástupce. Na skvělém 16. místě se se svým snímkem “Tajuplná dívka” umístil, nám dobře známý, Libor Hromádka. Gratulujeme!

16.místo: Libor Hromádka, Tajuplná dívka

Také Ilona Hromádková zabodovala, když se objevila v TOP 20 soutěžního kola “Vzpomínky na léto”. Nakonec se svým snímkem “Léto” skončila na úžasném 5. místě.

5. místo: Ilona Hromádková, Léto

Ve stejné soutěži se Ilona a Libor objevili i se svými snímky mezi 50 fotografiemi podle názoru odborné poroty… (bez pořadí).

Ilona Hromádková – Bohudík

Libor Hromádka – Na haldě

Jelikož ne všichni sledují facebookovou skupinu Hrabové, když píšu o zabodování Libora a Ilony, tak musím zmínit ještě něco. Dnes Petr Hrtús informoval ostatní o tom, na co dnes narazil… Tak to moc dlouho netrvalo než někdo ucítil potřebu se realizovat:-(

Libor Hromádka za chvíli odpověděl: Hlásíme, že bylo uvedeno do původního stavu. Trochu s obavami, ale benzín to vyčistil a nic nepoškodil. Chválím tímto materiálové provedení 🙂 Jinak musím upřesnit, že o vyčištění tabule se postarala Ilonka, která sebou nesla několik čistících prostředků (mmj finskou vodku, kterou používáme na čištění čipu ve fotoaparátech, saponát, alpu, mýdlo s jelenem a také tech. benzín… domů se však vrátila jen s tim tech. benzínem a na jelenu:)

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]