Podzimní Ukliďme Česko – 22.9.2017

Již třikrát spolek TORALI uspořádal jarní úklid Hrabové, ale ani jednou ten podzimní. Pokoušíme se o to až letos poprvé a v tomto příspěvku máme pro Vás podrobnosti. Chcete-li pomoci dobré věci, potřebujeme právě Vás, čtěte proto dále …

Akce proběhne za každého počasí!

Hlavní celorepubliková úklidová akce sice proběhne až v sobotu 23.9., ale úklidy na různých místech mohou probíhat v jiných termínech – to bude případ i Hrabové. Náš spolek bude uklízet již v pátek, přibližně dvě hodiny. Pak se přesuneme na 18:30 hod. ke kostelíku, kde bude start stezky odvahy pro děti.

Dlouhou dobu jsme váhali, kde budeme uklízet, ale nakonec to za nás rozhodla propršená neděle. Spolku Zelená Hrabová se kvůli počasí nepodařilo “zvelebit” místo pro budoucí park “Hrabovjanka”. Ono zvelebení si navíc žádá nejen úklid místa samotného, ale také přilehlého potůčku a podél cyklistické stezky.

Ukliďme Česko, ukliďme Hrabovou proběhne v pátek 22.9.2017 v 16:00 na místě bývalého mlýna (na konci ulice Mlynářské u garáží).

S sebou: Rukavice, hrábě, zahradnické nůžky, vyšší obuv, kbelíky na vybírání menších kamenů, sekyrku a samozřejmě dobrou náladu;-)

Několik rukavic ještě máme z jarního úklidu, pytle a odvoz odpadu zajistí úřad, děkujeme.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]