Burger weekend ve Stodole: 28.9.-1.10.2017

Restaurace Stodola si pro své zákazníky připravila speciální menu, které nabízí v měsících září – listopad. Během následujícího “prodlouženého” víkendu se můžeme těšit na Burger weekend.

  • Burger weekend (28. září – 1. říjen)
  • Vinobraní (7. říjen)
  • Zvěřinové menu (7. – 8. říjen)
  • Svatomartinská husa (11. – 12. listopad)
  • Kateřinský krmáš (24. – 26. listopad)

Burger weekend (28.9.-1.10.2017)

  1. Classic „Stodola” Jalapeno (200g hovězí maso, chedar, karamelizovaná cibulka, salát, rajče, jala penos, dip).
  2. Salsa burger (200g hovězí maso, tomatovo-papriková salsa, kozí sýr, nakládaná cibule, rukola).
  3. Bacon burger (200g hovězí maso, hořčičná majonéza, ementál, slanina, rajče, salát).
  4. Pulled pork burger (150g trhaná vepřová krkovice, kyselé zelí, čokoládový demi glace, kyselý okurek).
  5. Vege burger (150g řepový placek, grilovaná cuketa a rajče, salát, bazalkový dip) .

Příloha: bramborové nebo celerové hranolky v ceně

20 Komentáře

  1. Sobotikova říká:

    Dobrý den, už delší dobu mě trápí ,proč musím pokud chci chodit do kurzu aktivit pro ženy jinde než do Hrabove . Máme dvě krásné tělocvičny a cvičení pro ženy chybí. Okolní vesnice to vyřeší třeba Vratimov tam si člověk může vybrat.

    • Miroslav Poláček říká:

      Paní Sobotíková, dobrý den. Mrzí nás, že jste si nevšimla, že v Hrabové máte již několik let Taneční a pohybové studio Mata Hari. Maličké, ale naše, v budově knihovny, kde si můžete vybrat ze široké škály pohybových aktivit pro děti a ženy všeho věku. Od cvičení všeho druhu až po tanec všeho druhu. V tělocvičně nejsme proto, že tam není možnost audio zařízení, nejsou zrcadla a není kde si uložit pomůcky-owerbaly, gumy, flexibary, atp. Máme už dost plno, ale přijďte se podívat! Srdečně Vás zve lektorka Marcela Poláčková

      • Radomír Orkáč říká:

        1. Audio zarizeni zde je moznost mit, taky jste ho v telocvicne meli (divadlo).
        2. Zrcadla pro cviceni nejsou i jinde a stejne tam zeny cvici. Cvici zde jak seniori (pan Rundt je toho prikladem), tak i sokolnici. A samozrejme vsestranny telocvik. Je to pouze o prizpusobeni.
        3. Kdyz se chce, vsechno jde, i uskladneni. Vse vsak stoji penize, ale s dotaci 15 tisic od obce by to mel dokazat kazdy spolek obzvlaste kdyz se za kurz vybiraji penize.

        Plati to, co jsem napsal… “Jestli neni zadny subjekt, ktery by cviceni zorganizoval, pak bohuzel musite vyrazit nekam do okoli.” a je to skoda.

        • Miroslav Poláček říká:

          Pane Orkáči,to jste se zase předvedl! Já tady vysvětluji paní Sobotíkové, kde se v Hrabové může zapojit do pohybových aktivit(taneční a pohybové studio Mata Hari v budově knihovny) a Vy opět napadáte a píšete o něčem úplně jiném. Pokud nerozumíte těmto pohybovým aktivitám, které provozuji, tak se prosím nevyjadřujte, zda-li jdou bez zrcadel nebo nejdou. Pokud mají být kvalitní, tak nejdou. Cvičenky a tanečnice se musí vidět, aby vše prováděly správně, aby si zdravotně prospěly a ne naopak. Ze stejného důvodu je v tom zrcadle musím vidět i já. Dotaci od obce dostáváme na provoz Divadla tety Chechtalíny, za kurzy se platí a pokud po uhrazení nákladů něco zbude, právě toto slouží k dalšímu uhrazení provozu divadla. Taneční a pohybové studio svou činnost provozuje několik hodin denně, myslíte, že by tolik hodin denně bylo v tělocvičně volno? Nebylo, zjišťovala jsem si to. Instalaci kvalitního ozvučení si neudělám každý den sama-bedny jsou těžké a nějaký malý přehrávač nestačí. V jednom máte pravdu pane Orkáči, jen těžko se najde subjekt, který by takovou aktivitu v tělocvičně provozoval, protože se mu to prostě nevyplatí. A vidíte, já to nedělám pro peníze, ale pro radost a zlepšení zdraví dětí a žen. Marcela Poláčková

          • Radomír Orkáč říká:

            Pani Sobotikova se ptala na cviceni zen a zminila telovicny, kde se ostatne da po cviceni osprchovat a snadno prevlikat. Vy jste napsali, ze neco nejde. Ja oponuji, ze zrovna cviceni zen je mozne, jen neni v Hrabove nikdo, kdo by to primo pro zeny delal.

            Dotaci nemate na divadlo. Pokud ano, tak je to nehoraznost, protoze podporovat divadlo, ktere u nas nehraje, 15000,- korunami je opravdu neco, co by se dit nemelo. Jedine predstaveni v Hrabove, ktere bylo pro deti z druziny povinne (nemohly se dobrovolne rozhodnout, jestli chteji) si deti musely platit. Na toto predstaveni jste pouzili tech 15 000 Kc, kdyz jste predstaveni hrali i jinde a vydelavate na tom (Paskov, Frydlant, atp.)? “Občanský spolek MUDr. Marcely Poláčkové, Bělidla 764/4, Ostrava-Hrabová, IČO:22840095 ve výši 15.000 Kč – na podporu činnosti OS.”. Kazdopadne krome hasicu jste jako jediny spolek zatim dotaci nevyuctovali. Hasici to ale maji jinak. Sami si muzete za to, ze s Vami nikdo nechce spolupracovat a nikam Vas zdejsi subjekty nezvou. Ostatne stejny duvod ma spousta lidi, kteri k Vam proste nechteji chodit.

            Ostatne to, ze mate 15 000,- a ne 20 000,- je diky tomu, ze jste zadali o dotaci na cinnost spolku, nikoliv na neco konkretniho. Schovat se pod to da opravdu cokoliv a tohle by se nemelo podporovat. “Dovolujeme si požádat, jako každý rok, o příspěvek ve výši 20 000,- na podporu činnosti našeho Občanského spolku MUDr. Marcely Poláčkové.”, nepiste tedy, ze to mate na divadlo. Neni to pravda a vyse jsem uvedl, ze Vase divadlo v Hrabove az na jednu vyjimku nehralo.

            “V jednom máte pravdu pane Orkáči, jen těžko se najde subjekt, který by takovou aktivitu v tělocvičně provozoval, protože se mu to prostě nevyplatí.”. Spolky jsou neziskove organizace, ktere nemaji vydelavat. Od toho jsou firmy a zivnosti. Navic jsem Vam jasne napsal, ze sokolnici a seniori zde cvici, takze se najdou subjekty, ktere to nedelaji pro penize. Kdyby mel Sokol platit trenery, asi by zanikl. A treneri zaku jsou na Sokole 3 treninky a na zapasy jezdi svymi auty. Lide takove veci nedelaji proto, ze by se jim mely vyplatit. Prikladem jsou i vedouci na tabore, kteri si platili 1500,- aby tam vubec mohli jet a meli zodpovednost za deti.

            Ja se nevyjadruji k tomu, jak cvicite, pouze jsem oponoval neco, co neni pravda.

            • Miroslav Poláček říká:

              Pane Orkáči, je to zbytečné s Vámi zde o něčem “diskutovat”. Z Vaší strany to není nikdy diskuse, ale snůška nesmyslů a pomluv. Paní Sobotíkové stačilo odpovědět: paní Sobotíková, v naší obci je možnost pohybových aktivit pro ženy a to v Tanečním a pohybovém studiu Mata Hari na Šídlovci. Je k těmto aktivitám výborně vybaveno a uzpůsobeno, což v tělocvičně nelze. Tečka. Vy jste ten dotaz využil k dalším útokům na nás, čímž jste už přímo pověstný. Další nebudu komentovat. Je to záležitost našeho spolku a obce a nepřísluší Vám se k tomuto vyjadřovat.

              • Radomír Orkáč říká:

                Pani Sobotikovou odkazu na Vratimov, ma zena tam na cviceni chodila a nemohla si to vynachvalit. U nas nic takoveho neni a naprosto souhlasim, ze by melo byt. Mimo Vratimov jsme pozadu i oproti Paskovu a Zabni. Nemyslim si, ze by to u nas obec nechtela podporovat, jen neni nikdo, kdo by to delal. Kapacita dvou telocvicen je vzdy na zacatku temer nevyuzita a kazdy den (v tyden starem seznamu) jsou OBE telocvicny volne 2-4 hodin. Kdyz se chce, jde vsechno a dotaz pani Sobotikove naprosto chapu.

                Pane Polacku, co konkretne z toho, co jsem napsal je pomluva a nesmysl? Muzete byt konkretni? Vse, co jsem napsal jsem schopen dolozit.

                • Miroslav Poláček říká:

                  Pane Orkáči, Vy záměrně chcete popírat, že pohybové aktivity pro ženy v Hrabové jsou v Tanečním a pohybovém studiu Mata Hari? Ne? Tak proč pořád píšete, že nejsou?

                  • Radomír Orkáč říká:

                    Proc bych neco popiral:)? Ja osobne Vam informace o kurzech zverejnil nejen na Hrabova.Info, ale i na webu obce. To je jasna ukazka toho, jak jednate. Kdyz poukaze nekdo na Vase divne praktiky, okamzite se snazite ho ocernit/pomluvit. Presvedcilo se tak mnoho lidi a mnoho subjektu (komise pro deti a mladez, skola, skolka, komise medialni, komise kulturni), nebo s Vami nekdo ze zminenych spolupracuje a pozval Vas sam za posledni rok? Do skoly jste se pozvali sami.

                    Hrabova.info:
                    https://www.hrabova.info/2017/09/12/prvni-lekce-tanecnim-pohybovem-studiu-mata-hari/

                    Web obce:
                    (12.09.2017) První lekce v tanečním a pohybovém studiu MATA HARI

                    Znovu to musim napsat:
                    Co konkretne z toho, co jsem napsal je pomluva a nesmysl? Muzete byt konkretni? Vse, co jsem napsal jsem schopen dolozit.

  2. Radomír Orkáč říká:

    Dobry den,

    omlouvam se, ale ve Vasem prispevku neni polozen zadny dotaz.

    Telocvicnu si muze pronajmout kazdy zajemce. Jestli neni zadny subjekt, ktery by cviceni zorganizoval, pak bohuzel musite vyrazit nekam do okoli.

    S pranim pekneho dne, R.O.

  3. Miroslav Poláček říká:

    Prosím Vás pane Orkáči, přestaňte už s těmi nesmysly. Teď jsem byl za panem ředitelem Pollem, potvrdil mi obsazenost tělocvičny, která navíc není zatím uzpůsobena na naše aktivity. Dost!Už stačilo!

    • Radomír Orkáč říká:

      Pane Polacku, osobne to pisu nerad, ale lzete. Reditel Vam ted nic takoveho nepotvrdil. Pouze jste si to vymyslel na zaklade toho, ze zde nemuze Vas spolek pusobit v dopolednich hodinach, coz je naprosto pochopitelne a dam ruku do ohne, ze dopoledne zde zeny cvicit nechteji. Jasne jsem Vam ted na miste ukazal, ze odpoledne je v telocvicnach volno. Budete-li tvrdit opak, pozadam o souhlas se zverejnenim dokumentu, ktery jsem Vam ja i reditel ukazal.

      Mimochodem, reditel Vam ukazal stejny rozpis, ktery ja jsem zde “citoval”, ze jsou denne telocvicny volne 2-3 hodiny. Zduraznuji OBE telocvicny.

      Neodepsal jste mi na to, ze Vas zadam, abyste uvedl konkretni nesmysly a pomluvy, kterych jsem se dopustil. V opacnem pripade to povazuji za ucelove jednani, ktere odpovida tomu, co jsem jiz napsal – jste zakerni lide a nikdo s Vami nechce organizacne spolupracovat.

      • Miroslav Poláček říká:

        Říkám dost, pane Orkáči, jste mistrem překrucování, teď jsem s Vámi osobně mluvil a ani osobně Vám nebudu říkat, jak “rádi” lidé spolupracují s Vámi! Nebudu se ale snižovat na Vaši úroveň. Říkám naposledy DOST!

        • Radomír Orkáč říká:

          Neodepsal jste mi na to, ze Vas zadam, abyste uvedl konkretni nesmysly a pomluvy, kterych jsem se dopustil. Ted pridavate, ze neco prekrucuji. Budte konkretni v cem!? Budte konkretni, kdo se mnou nechce na takovych akcich spolupracovat? Skola? Skolka? Nejaka komise? Obec? Hasici? Sokol? Dobrovolnici? Spolupracovat na akcich nechce se mnou jen ten, kdo to dela bud za penize nebo se chce zviditelnit. Ale v tomhle tvrzeni se samozrejme dost mozna pletu. Pokud budete konkretni, rad to potvrdim, ze se pletu.

          Neni pravda, ze jste dostali 15 000,- na cinnost spolku (uvadel jste pouze divadlo) a ze jste zadali o 20 000? Neni pravda, ze s Vami spolky nechteji spolupracovat? Neni pravda, ze je prozatim v obou telocvicnach volno kazdy den 2-3 hodiny? Neni pravda, ze si Vas skola sama neobjednala a vsechny deti (z druziny!) mely predstaveni povinne a za penize? Neni pravda, ze jsem Vam sam aktivne nabidl zverejneni nabidky kurzu na webu obce a Hrabova.Info? Neni pravda, ze zadne jine vystoupeni s divadlem jste v Hrabove nemeli a ze jedina Vase verejna akce byla na oslavach, kdy Vas tam az po hlasovani komise kulturni napsala (po predchozich zkusenostech to nikdo nechtel).

          V opacnem pripade to stale vypada, ze nejlepsi obrana je utok a tak proste utocite. Jak jsem psal, vse jsem schopen podlozit. Jestli to nechcete upresnit a proto pisete DOST!, je pochopitelne, proc.

  4. Jan Dvořák říká:

    A jak ta celá diskuse souvisí s těmi burgery???

    • Milan Slíva jr. říká:

      Jednoduše, po burgeru by si člověk měl zacvičit, ať spálí přebytečné kalorie. 🙂

    • Miroslav Poláček říká:

      Taky jsme nepochopili, proč ta paní dala příspěvek zrovna tady, asi opravdu proto, že pokládá za prospěšnější se hýbat, než navštěvovat restaurace. Doporučujeme obojí-dobře se najíst a pak si zacvičit a zatančit. Pan Orkáč však využije každé příležitosti i slušné odpovědi mé paní o možnosti pohybu pro místní ženy, k nechutným a naprosto nesouvisejícím invektivám. Čekáme, že už nám chybí od něho pouze tituly-vrazi, devianti, atp. Jinak už vyčerpal celou škálu nepravdivých negativ na naši adresu.

      • Radomír Orkáč říká:

        A zase nenapisete, co mate konkretne na mysli… . O Vasi zakernosti neni pochyb. Nechcete vsem napsat od kdy jsme ve sporu? Ze to je od doby, kdy jste mi chteli zakazat pouzit fotku od Ilony a Libora Hromadkovych, protoze by podporila akci komise, kde predsedkyni verejne oznacujete za zlodejku?

        Podivejte, muzete ostatni nazyvat zlodejem, despotou, mafii, panem vsehomira, clovekem trpicim komplexem. Muzete psat, jak jsem si na vas zasedl, jak se Vam za neco mstim, jak jsem na Vas sprosty, ale nic z toho, co jsem napsal a co mohu podlozit, tim nezakryjete. Klidne zverejnete nase maily, mate muj souhlas, at lide vidi, jaci jste.

        Mohu pridat, jak si stezujete na obec, jak chodite za starostou domu ho otravovat, jak navrhujete nektere, aby jim obec dala odmeny, prestoze o tom dotycni predem nevi, nakonec Vam musi davat vedet, abyste to stahli. Klidne podsouvejte ty vase lzi, ale sami vite, ze v Hrabove se nic neutaji. Muzete ‘kricet’ a ´prskat’ jak chcete, ale nastesti nikomu z nas neni jedno, jak jdete po penezich a snazite se ocernovat kazdeho, kdo Vas v tom nepodpori. Stale budu opakovat, ze s Vami zadny zdejsi vyznamnejsi subjekt nechce spolupracovat, protoze to jsou desitky lidi, kteri potvrzuji to, ze vse delate pro vlastni prospech.

        Nikdo se Vas zde neprosil o nazor, tohle je web lidi, kteri chteji delat neco zdarma pro ostatni a ne proto, jak jste napsali, ABY SE JIM TO VYPLATILO.

  5. Miroslav Poláček říká:

    Panu Orkáčovi neodpovíme nic, je to velmi nemocný člověk a přejeme mu rychlé uzdravení.

    • Radomír Orkáč říká:

      Pane Polacku, pani Polackova, nevim kdo to pise, protoze se v tom psani stridate, ale je to jak jsem psal vyse – utok je nejlepsi obrana. Misto toho, abyste dementovali to, co jsem o Vas napsal a to co jsem schopen podlozit, tak opet stanovujete diagnozy. Je to Vase pravo, ale takto se nalepky toho, ze vse delate pro penize, nezbavite. Napadanim nemuzete nic zakryt.

      Jen dodam, ze ty lajky (zatim vzdy po jednom exemplari, ted se to mozna zmeni opet v muj neprospech;-)), ktere jsou pod timto prispevkem u Vasich komentaru nejsou anonymni. Digitalni stopa se neda jednoduse zakryt a drive ci pozdeji se vse provali. Mimochodem je to stejna rodina, se kterou jste si psala maily jiz v minulosti o tom, ze jsem udajne nemocny clovek (mozna jsem, mozna nejsem, diagnozu ale od zubarky rozhodne neakceptuji), ze je muj otec despoticky (mozna je, ale preci jen to je od Vas pomluva). Je to stejna rodina, ktera zastava nazor, ze “hovado” je spisovne slovo a proto muze byt v prispevcich na FB obce. Pritom jeden ze stejne rodiny (tusim v disartacni praci) slovo hovado popisuje jako nevhodne pro komentare na socialnich sitich.

      Prestoze jsem to psal vyse, nenapsali jste, ze souhlasite se zverejnenim mailu nasi komunikace, jak napadate a ocernujete predsedkyni komise, ze je zlodejka – sahla Vam na dobrovolne vstupne z akce, kterou komise poradala a zaplatila Vam za ni. Bylo mi samozrejme jasne, ze s tim nikdy nebudete souhlasit, ale zkusit jsem to mohl.

[email protected] [email protected]