Problém s vodou v podchodu pod Místeckou

Jedna známá se mi před dvěma týdny zmínila, že když déle prší, proudí podchodem pod Místeckou tolik vody, že se tam místy nedá projít a celkově se jedná o poměrně velký problém, který by se měl řešit.

Známé jsem slíbil, že se zeptám na Zastupitelstvu, což jsem také v bodě “Různé” udělal. Netrvalo dlouho a jeden ze zastupitelů/zastupitelek se mi mailem ozval/a, že se to bude řešit, jen je potřeba problémovou situaci doložit fotkou. Zastupitel/ka nechce být jmenován/a, aby nedošlo k obviňování, že se někdo zviditelňuje.

Nemá někdo vyfocenou valící se vodu v podchodu na Šídlovci? Pokud ano, napište nám na [email protected].

Dobrý den, pane Orkáči, na zastupitelstvu jste zmiňoval problém vody v podchodu pod Místeckou.

Dnes jsem se obrátil/a na ŘSD a dopravní odbor Jihu. Ptali se mě, jestli to nemám nafocené. A byť jsem tam v sobotu v dešti byl/a a teklo to tam opět docela dost, nenapadlo mě fotit. Nemáte to náhodou vyfocené vy?

Slíbili, že se tím budou zabývat. Jestli něco vyřeší…

Na Jihu mi řekli, že pokud nemám fotku, že se tam zajdou v dešti podívat.

Snad zase brzy zaprší:-)

Jeden komentář

  1. Jan Dvořák říká:

    Oni to už “řeší” několik let. Celý problém je v tom, že Místecká v tom místě nemá obrubník a voda stéká na chodník od zastávky a kanálek na počátku podchodu nemá dostatečnou kapacitu a snadno se ucpává. Veškeré oficiální podněty hrabovského úřadu skončily jen tím, že kanálek byl vyčištěn, ale po čase byl stav zase stejný.

[email protected] [email protected]