Další fotky ze stezky odvahy a poděkování pomocníkům

Spolek TORALI již jmenovitě poděkoval všem, kteří zvelebovali parcelu pro park Hrabovjanka, ale na konkrétní poděkování všem, kteří pomohli uspořádat stezku odvahy, ještě nedošlo. Dovolte nám to napravit v tomto příspěvku, kde jako bonus zveřejníme další fotky od našeho kamaráda Romana Otta.

Členové TORALI nejprve s komisí pro děti a mládež děkují panu Janu Hájkovi za zapůjčení rakve, která se stala skvělou proprietou Jany Kolichové coby upírky. Ta byla nejčastěji označována za nejlepší masku/stanoviště celé stezky. Dále musíme vyzvednou mimořádnou kreativitu pana Vašnovského, který kostým vodníka dokonale vytvořil z toho, co našel doma. Děkujeme fotografům – Iloně a Liborovi Hromádkovým, Jitce Koláčové a Romanu Ottovi.

V minulém příspěvku jsme se již omlouvali za to, jak probíhalo vypouštění rodičů a dětí na startu stezky. Získali jsme sice nějakou zpětnou vazbu, ale žádný námět na optimalizaci nám nikdo bohužel neposlal. Přestože bychom vypouštění ze startu chtěli pozměnit k lepšímu, je potřeba pamatovat na to, že tato akce je mimořádně organizačně náročná a čekání na startu se téměř nedá vyhnout, protože procházející hromadný dav strašidla nevystraší a ani děti by si to neužily. Každý nápad na zlepšení je proto velmi vítán a posílejte nám je na email spolku TORALI – [email protected].

Děkujeme všem strašidlům za to, že obětovali čas, peníze a někteří i zdraví;-). Děkujeme samozřejmě i celé komisi pro děti a mládež!

  • Čarodějnice (Šárka Olšáková, Adélka Olšáková, Gábinka Olšáková, Karolínka Kolichová),
  • Vodník u potoka (pan Vašnovský),
  • Upírka a mumie (Jana Kolichová, Jakub Kolich),
  • Indiáni (Radomír Orkáč, Lukáš Mlýnek),
  • Gorila, starý dědek a naštvaná opice (Petr Lipták, David Sobotík, Jiří Koutný),
  • Černá vdova a bílá paní (Radka Balušková, Lenka Śmigová),
  • Oběšenec a smrtka (Jan Koběrský, Monika Polochová),
  • Skřítek (Jana Machálková).

Fotky Romana Otta jsou na Flickru obce:

Stezka odvahy, září 2017

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]