Hrabová.Info slaví třetí narozeniny

Dnes je to na den přesně tři roky, kdy vznikl portál Hrabová.Info. Je to neuvěřitelné, ale od 11.10.2014 bylo k dnešnímu dni zveřejněno 1 984 příspěvků (článků na Hrabová.Info), 3 759 komentářů (Hrabová.Info), 1144 tweetů (na Twitteru), 23 245 fotek (na Flickru).

Hrabová.Info se stalo partnerem obce, pod kterou jsme převedli náš zavedený Flickr účet i skupinu na Facebooku (564 členů). Existuje v České republice jiný podobný portál, který by přinášel tolik informací o dění jedné vesnice? Pokud ne, nemáme konkurenci;-) Pokud existuje, zapracujeme na tom, abychom byli ještě lepší…;-)

Všem, kteří zde přispěli jakoukoliv pomocí, srdečně děkujeme!

Jedeme dál…

6 Komentáře

  1. Vladimir Petana říká:

    Radku blahopreju a dekuji za prostor.

  2. Jan Dvořák říká:

    I my, uživatelé, děkujeme.

  3. Ilona Hromádková říká:

    Také se připojujeme s gratulací ! Byl to správný počin a co dodat více ?? Jen tak dále !!! Díky Radku .. 🙂

  4. Miroslav Houžvička říká:

    Jelikož neočekávám velké oslavy(i když proč né) jsem rád, že jsem se minimalisticky mohl podílet skoro od plenek na obsahu, a proto jen obvykle vydržet a na zdraví!!

    • Ilona Hromádková říká:

      Naše poděkování patří samozřejmě všem, kteří se podílejí a podílí … 🙂 a s posledními slovy Mirka maximálně souhlasíme … pozvedáme číši a … na zdraví !!

  5. Petr Žižka říká:

    Připojuji se s blahopřáním a poděkováním. A zároveň smekám poklonu. Není mnoho obcí, kde mají takto promyšlený a fungující informační web.

[email protected] [email protected]