Elektronický informační panel na zastávce Benzina

Zastupitelka paní Květa Hrabovská poskytla webu Hrabová.Info získanou informaci ohledně umístění elektronické informační tabule na zastávce Benzina.

Dobrý den, pane Glumbíku,

jako obyvatelka Ostravy-Hrabové, bych Vás chtěla požádat o informaci, zda město nezvažuje o umístění elektronické informační tabule na zastávce Benzina, na které zastavuje, kromě autobusů MHD i řada linek autobusové dopravy. V souvislosti s rozšiřování průmyslové zóny Hrabová počet cestujících na této zastávce vzrůstá a domnívám se, že umístění informačních tabulí má na tomto místě své opodstatnění.
Děkuji za odpověď.

Květoslava Hrabovská

Ilustrační foto, zdroj: wikipedia. Attribution: ŠJů, Wikimedia Commons

Vážená paní Hrabovská,

dovolujeme si Vám sdělit, že město Ostrava realizuje další projekt na rozšíření počtu informačních panelů na zastávky městské hromadné dopravy. V současné době se prověřuje technická infrastruktura možnosti připojení. Zastávka „Benzina“ , resp. oba její směry, byla s ohledem na svou vytíženost taktéž zahrnuta do seznamu zastávek, které hodlá město Ostrava panely osadit. Pokud to technické podmínky dovolí, instalace panelů na zastávku Benzina proběhne v příštím roce.

S přáním hezkého dne

Ing. Ondřej Palkovský
oddělení silniční a drážní dopravy,
drážní správní úřad

Magistrát města Ostravy
odbor dopravy
oddělení silniční a drážní dopravy

Jeden komentář

  1. Jan Dvořák říká:

    Že by náš úřad dokázal můj podnět ze zastupitelstva 18.9. tak rychle zařídit?

[email protected] [email protected]