V přírodním parku Hrabovjanka firma v těchto dnech montuje vrbový altán

Rodinná firma NAPLOT.CZ tvoří od tohoto pondělí do pátku 8.12.2017 v našem hrabovském parku vrbový altán. Altán bude velkých rozměrů a takovýchto velikostí se realizují maximálně 2 kusy ročně. Firmu kontaktoval spolek Zelená Hrabová v dostatečném předstihu, aby dominanta parku byla hotova v určeném a potřebném termínu. Kdyby se realizace správně nenačasovala, o takovýto skvost bychom přišli. Manželé Tušerovi, kteří altánek tvoří, o sobě na svých stránkách píší:

Naší prací prostupuje silná touha po dokonalosti a vášeň pro přírodní materiál. Vůle jít proti proudu a vyrábět a dodat to nejlepší, co lze z daného materiálu vytvořit. Osobně se setkat s klientem. A dotáhnout vše do konce. Tak se můžeme pod každý kus, který vyrábíme, s klidným svědomím podepsat našimi jmény.

Náš spolek poprosil manžele Hromádkovy, aby se ve volné chvíli pokusili celou akci nafotit. Pomoc zajišťují i dva pracovníci z úřadu. Postupně se také pokračuje v dalším kácení v parku.

Děkujeme všem, kteří nám již s realizací pomohli, pomáhají a ještě pomohou.

 

Na financování projektu Přírodní park Hrabová se podílí Statutární město Ostrava a MOb Ostrava-Hrabová.

Jeden komentář

  1. Šárka Tomisová říká:

    Výborně…

    konečně se v našem obvodu začínají profilovat osobnosti, kterým nejde prvoplánově o prachy, ale o kvalitní životní prostor.

[email protected] [email protected]