Zájezd pro seniory do divadla – 24.1.2018

Kulturní komise zve hrabovské seniory na autobusový zájezd do Divadla Antonína Dvořáka, ve kterém je 24. ledna na programu komická opera o dvou dějstvích “Lazebník Sevillský!!!”

Cena zájezdu včetně dopravy je 100-130 Kč. Vstupenky jsou podle míst k sezení rozděleny do tří cenových relací. Každý účastník zájezdu bude, dle naší směrnice, hradit pouze 50% z ceny zaokrouhlené na desítky. V praxi to znamená, že se budou vstupenky prodávat za cenu 100, 110 a 130 Kč.

Vstupenky budou v prodeji od 10. ledna u paní Bollogové v přízemí budovy úřadu. Důležité upozornění: vzhledem k přípravám úřadu na blížící se prezidentské volby je nutné počítat s tím, že v neúřední dny nemusí být paní Bollogová ve své kanceláři k zastižení.

Odjezd autobusu dne 24. ledna v 17.30 hod. (sraz v 17:20 hod.) z točny na Šídlovci. Odjezd po představení cca ve 21 hod.

Plakátek akce:

4 Komentáře

  1. Pavla Svobodová říká:

    Dobrý den. Podařilo se mi dostat vstupenky na divadelní představení. Po té jsem si přečetla Hrabovské listy a bohužel zjistila, že v tento den se koná beseda o hrabovské historii. Škoda. Jistě bude o tuto besedu zájem, ale mohlo být i více účastníků.
    I tak chválím práci kulturní komise a jsem jim za ni vděčná.
    Svobodová.

    • Radomír Orkáč říká:

      Dobry den,

      ano, bohuzel organizatori besedy nerespektovali nas termin zapsany jiz pred nekolika mesici… .

      Taky me to zaskocilo, kdyz jsem se o besede dozvedel, obzvlaste to, ze organizatori nedali vedet ani medialni komisi ([email protected]) a ani nenapsali mne, cloveku, ktery to dava do kalendare akci. Ani mi nepristal pozadavek na uvedeni besedy na webu obce.

      O akci oficialne do ted nevim a “vykradat” obsah Hrabovskych listu, kde je termin uveden, pred jejich zverejneni nebudu…

      Je dobre, ze beseda bude, ale je spatne, kdyz je planovani nekoordinovane.

      R.O.

  2. Iva Lyčková říká:

    Dobrý den.Byla jsem na tomto představení Lazebník Sevillský v září loňského roku.Zajímalo mne,v jakém podání je to provedené ,když se spojí Ondřej Havelka a Jaromír Nohavica.Můžu jen doporučit!!!

  3. Andrea říká:

    Dobrý den, chtěla bych poděkovat za zorganizování zájezdu do divadla. Stejně jako paní Pavla Svobodová jsem s manželem zvažovala, jestli jít na besedu o Hrabové, ale jak nám sousedka včera říkala, udělali jsme dobře, že jsme se rozhodli pro divadlo. Moc nechápu, proč se konají dvě akce v jeden termín, to se neumíte dohodnout? Děkuji, že myslíte na nás starší, divadlo bylo super. Řekla bych, že ještě lepší než loni.

[email protected] [email protected]