Web obce se dočká restartu

Mediální komise ve spolupráci s tajemníkem úřadu konečně posunula potřebný restart webových stránek obce do poslední fáze. Na základě dokončeného výběrového řízení a doporučení komise rozhodla Rada městského obvodu Hrabová o uzavření smlouvy o dílo.

86/1995.) Rada městského obvodu Hrabová

rozhodla

o výběru nejvhodnější nabídky a o uzavření smlouvy o dílo na zpracování nové webové stránky www.ostrava-hrabova.cz s dodavatelem web ateliér Martin Gottstein, se sídlem Svatoňovice 54, 51101 Karlovice, IČ 73026476, za cenu 45 800,00 Kč bez DPH.

 

6 Komentáře

  1. Jan Dvořák říká:

    Pokud město nabídlo obvodu web zdarma, tak jsou to zbytečně vynaložené peníze. Když 20 městských obvodů tuto nabídku využívá a vyhovuje jim, není nutné vymýšlet něco jiného.

    • Radomír Orkáč říká:

      S tim si dovolim jednoduse nesouhlasit.

      Support od OVACLOUDu je otresny a neni to zpusobeno tim, ze by tam pracovaly lopaty. Je to tim, jak je cela tato “firma” rizena. Staci s nimi spolupracovat na urovni IT obce a rychle bys utikal.

      Nicmene i webhosting zdarma je v jednani… pokud ja dobre vim. Cili platime POUZE za to, ze budeme mit open source system s vlastni grafikou.

      Kritizujes “web zdarma”, ale ruku na srdce, pouzivas veci, ktere jsou zdarma jako GNU/Linux nebo kupujes za drahe penize Windows? Ja treba ano (vse krome Windows) a neopovazil bych se kritizovat ty, kteri muzou mit neco zdarma a radsi si to koupi nebo nekteri dokonce ukradnou.

      Porovnej 20 mestskych obvodu, kolik maji na tech svych strankach informace jako my a musis uznat, ze pro nas tento spolecny framework neni…

  2. petr žižka říká:

    Věřím, že Hrabová si zaslouží hezký, moderní, kreativní web. Moc bych chtěl, aby se lidem líbil vzhledově, aby byl přehledný a přitom obsahoval vše, co je třeba. A to ten celoměstský, potažmo ty obvodní, moc nesplňují. Především co se týká vzhledu a tedy přitažlivosti. Myslím, že i obecní web by měl být hezký, prostě “sexy”.:-) Myslím, že to už ten současný je hezčí a po postupných změnách i obsahově bohatší. Do jaké míry je to systémem a do jaké míry je to tím, že v jiných obvodech nemají tak ochotné autory textů a fotografií, to nemohu posoudit. Toto píšu za sebe, nikoliv za mediální komisi, v níž se o věci bavíme. Děkuji. PŽ

    • Ilona Hromádková říká:

      souhlas … 🙂 prezentace obce by měla začínat reprezentativním webem .. 🙂

  3. Jan Dvořák říká:

    Pokud je městská firma špatně řízena, tak je to potřeba řešit. Každou městskou firmu má přece v gesci příslušný náměstek primátora.
    Weby jednotlivých obvodů nejsou úplně identické, tzn. jsou přizpůsobeny požadavkům obvodů.
    U webu veřejné správy jde především o to, aby tam uživatel rychle našel požadovanou informaci – vzhled není to nejdůležitější.

  4. Petr Žižka říká:

    Nicméně i web veřejné správy může být obsahově zajímavý a zároveň na pohled hezký, jako jsou hezké a zajímavé mnohé podobné weby (příkladů je požehnaně). Forma a obsah má jít ruku v ruce, v tom není rozhodující, o jaký druh webu (či média obecně) se jedná. Ale to je na jinou debatu, než jakou umožňuje tento, myslím korespondenční, způsob komunikace.:-). Děkuji. PŽ.

[email protected] [email protected]