Stavba prodloužené Mostní [4]

Dnes jsem si přečetl Hrabovské listy a jsem překvapen, že zde není žádná zmínka o stavbě prodloužené Mostní ulici! Myslím si, že tato stavba svou velikostí a dopadem je srovnatelná s výstavbou drážního tělesa směrem na Brušperk nebo se stavbou kanalizace na ul. Paskovské.

Zatímco jiné obce staví obchvaty, my připravujeme průjezd samým „srdcem“ obce. Kde tedy jsou Ti prosazovatelé této stavby, aby se touto stavbou pochválili před občany obce?

Pro ty, kteří nemají možnost vidět dnešní stav, tak přikládám několik fotografií.

Fotky jsou na Flickru obce:

Stavba prodloužené Mostní [4], březen 2018

Autor: Petr Sobota
Pořízeno: 20180303

9 Komentáře

  1. Šárka Tomisová říká:

    Zvítězila arogance moci proti zdravému selskému rozumu.

    Ty, kteří to prosadili bychom do budoucna neměli volit, i když horšího se snad už nedočkáme. SNAD.

    • Brablec Petr říká:

      Ta cesta ať se to někomu líbí nebo ne tu měla být už před 20 ti lety a ne až teď.
      Jsem zvědav co budete říkat až zavřou most přes rudnou.To bude masakr.

      • Petr Halfar říká:

        Až se zavře Rudná, tak můžeme doufat a věřit, že většina řidičů pojede po oficiální objízdné trase, tj. přes centrum kolem Karoliny…denně tama jezdím, masakr to bude tam.
        Nákladní a tahače mají objízdnou trasu ještě dál přes centrum směr Hrušov.
        Doufejme tedy, že těch aut přes Hrabovou nebude dominantní část a že případné nákladní auta a tahače, kterým je vjezd na Paskovskou zakázán, budou ze strany PČR postihovány zvýšenou kontrolou a to včetně případné regulace policisty na krizových křižovatkách (sklenářství, Paskovská vs. Mostní).

        • Jan Dvořák říká:

          Úplně uzavřít Rudnou, když se opravuje jen půlka, to je fatální selhání města. Jen víra nás bohužel v tomto případě od aut neochrání.

  2. Radomír Orkáč říká:

    Brablec Petr, klobouk dolů před Vašim názorem. Takových lidí, kteří se slušně, veřejně a pod svým jménem odváží vyslovit svůj názor je a bylo vždy málo.

    S ohledem na to, že bydlíte na ulici Paskovské je pochopitelné, že Vám prodloužená Mostní neuškodí, ale pomůže.

  3. Martin Veselý říká:

    Dneska jsem se tam byl podívat. Zajímavé ,že neřeší drenáže podél Domovské.Což by mi přišlo jako logické ,první položit odvodňovací roury, pak to ostatní.

  4. Jana říká:

    Sice srdcem města, ale dostanete je ven z Paskovské přímo do srdce Vratimova!! V kombinaci s přejezdem a stále se neřešicí křižovatkou u shellky to bude teprve maso! Zeptám se, to napojeni na mostní, bude tam aspoň kruhový objezd? Děkuji a pevné nervy všem!

    • Milan Slíva jr. říká:

      Tuto středu, na besedě starosty s občany, padlo ujištění, že kruhový objezd na křížení Mostní s Frýdeckou bude, ale ne bezprostředně, ale nejdříve v horizontu cirka tří let.

      • Jan Dvořák říká:

        On to sice starosta řekl, ale já bych si na ty 3 roky nevsadil – podstatné ale je, že se nám ho podařilo dostat již cca roku 2012 do tzv. Bílé knihy silničních staveb Moravskoslezského kraje, tzn. určitě jednou bude. Důležité je také prosadit náhradu přejezdu nadjezdem v rámci připravované modernizace železniční tratě a jsem rád, že se podařilo, aby i Hrabová tento požadavek Vratimova podpořila.

[email protected] [email protected]