Počet členů facebookové skupiny se za rok zdvojnásobil

Před rokem a jedním měsícem jsme na Hrabová.info psali, že jsme ve facebookové skupině Hrabové přivítali již 400. člena. V noci z pátku na sobotu (8.-9.6.2018) dosáhla tato skupina v počtu členů dvojnásobné mety (800 členů) a to i přes to, že samotný Facebook lidé poměrně ve velkém opouštějí – ruší si své profily.

800. člen ve skupině

Facebooková skupina Hrabové je sice oficiální kanál obce, nicméně starají se o něj sami občané a oficiální informace zde proto hledat nemůžete. Nikdo si nevšiml, že před týdnem byly z naší facebookové skupiny odstraněny příspěvky za zhruba první tři roky existence skupiny – jako původní správce a zakladatel jsem si zrušil facebookový účet a zrušil se tak veškerý obsah, který jsem na Facebooku měl.

Ti co bojovali proti tomu, aby facebookovou skupinu obce spravoval servisní účet Jura Cholewa, by teď měli děkovat za to, že jsme to na mediální komisi před rokem schválili, protože jinak by byl nenávratně odstraněn prakticky většinový obsah této skupiny.

Zastupitelé, radní a dokonce ani úřad se o skupinu nikdy nestarali a vypadá to, že se ani nikdy starat nebudou. Facebookový kanál je tak nutno brát jako rychlý způsob pro výměnu informací mezi samotnými občany.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]