Proč si zkusit závod na koloběžce?

Neustále více se setkáváme na cyklostezkách a silnicích s lidmi na koloběžkách. Jízda na koloběžce zažívá svůj nebývalý boom. Jezdí děti, mládež, dospělí muži i ženy. Zkrátka jezdí všichni.

V rozhovoru s jednatelem společnosti Mibo Pavlem Wernerem si potvrzujeme tato slova. Jeden z největších českých výrobců koloběžek z Rožnova pod Radhoštěm, má o zákazníky postaráno! „Nejvíce vyrábíme a prodáváme modely pro hobby jízdu, ale stále více koloběžců požaduje sportovní modely pro závodění“.

Jízda na koloběžce je nenáročný pohyb, který všichni známe z dětství 😊

„Jak jsem na ten příjemný pocit z jízdy mohl zapomenout“, uvádí pan Radim (40), jeden z účastníků pravidelných Tréninků se Šárkou. „Nejprve jsem začal jako hobík, který na koloběžce jezdil do práce. Koloběžka mě tak přivedla k pravidelnému pohybu, kterým rád kompenzuji pracovní zátěž IT specialisty“. Asi po roce váhání jsem absolvoval první závod. Báječná parta lidí kolem koloběžek, ale i mnoho prima cestovatelských zážitků. Na jaře loňského roku jsem se rozhodl stát členem sportovního klubu , Bokolobka týmu Ostrava 😊“ , dále uvedl pan Radim.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]