Další posezení zavřelo své dveře

Když se v letošním roce na konci června otevřel park Hrabovjanka, mnoho lidí si říkalo, že se k tomu přímo nabízí podnikatelský záměr v podobě vybudování/provozování občerstvení. Dokonce se v bezprostřední blízkosti znovu otevřelo Posezení U Lávky a vše se zdálo být tak nějak správně nastarované.

Dvě posezení v okolí parku v srpnu ukončilo provoz (mapy.cz)

Jenže nakonec se ukazuje, že věci nejsou tak jednoduché, jak se zdají být a situace není tak růžová, jak bychom si mohli přát. Nejprve po dvou a půl letech zavřelo Posezení U Kotelny a o den později na svůj facebookový profil napsalo podobnou zprávu i Posezení U Lávky.

Posezení U Kotelny: Milí hosté, od 1.8. máme ZAVŘENO. Celé rodině, hostům, známým a kamarádům děkujeme za úžasných 2,5 let s Vámi.

Posezení U Lávky Ostrava – Hrabová: 2.8. · Dobrý den, stánek je z provozních důvodu uzavřen. Omlouvám se.

Mohlo by se zdát, že Posezení U Lávky je uzavřeno jen dočasně, nicméně klíčový prodejní stánek je na prodej, což signalizuje definitivní konec občerstvení v blízkosti parku Hrabovjanka. Park tak nemá v okolí žádný stánek s občerstvením a je to obrovská škoda. Letos je sice nepravděpodobné, že by se stav změnil, ale doufejme, že se najde někdo, kdo to v příštím roce změní…

Prodejní stánek je nabízen od 15.8. k prodeji

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]