ZmapujTo: Zlepšovací návrh – koše pro park Hrabovjanka

Vážený pane tajemníku, rádi bychom Vás touto cestou poprosili, o přípravu materiálu na jednání Rady MOb Ostrava-Hrabová ve věci – “Zlepšovací návrh – přesun odpadkových košů do parku Hrabovjanka”.

Na hřišti za školou se nachází celkem sedm málo využívaných “betonových” odpadkových košů. Navrhujeme, aby rada zvážila, zdali by pracovníci VPP mohli 2-3 odpadkové koše přesunout do parku Hrabovjanka. V případě, že by RMOb Ostrava-Hrabová rozhodla kladně, spolek Zelená Hrabová by vytipoval v parku potenciální místa k umístění košů.

ZmapujTo: #148434

Srdečně děkujeme.

Spolek TORALI a Zelená Hrabová.

6 Komentáře

  1. milan orkáč říká:

    A jejda, že by projekt se svým velkým rozpočtem nepamatoval na odhazování odpadků a neřešil rozmístění košů a kdo odpad bude vyvážet?
    Mohl by někdo, kdo park kolaudoval mrknout do projektové dokumentace?

    • Radomír Orkáč říká:

      Celé roky chybí na stezce od garáží a podél Ostravice odpadkové koše. Při akci Ukliďme Česko se právě tato místa uklízela každý rok a absence košů je opravdu znát.

      Osobně si říkám, proč zastupitele samotné nenapadne přesunout koše z míst, kde nejsou absolutně využívané (6 ze 7 nevyužívaných košů na jednom místě)… a nepřekvapuje mě, že když s nápadem přijde někdo z občanů, tak se to nebude někomu líbit.

      Omlouvám se, že Tě můj nápad na přesun nepoužívaných odpadkových košů nenadchl, ale útočit bys neměl na Hrabovjanku, ale na mě…

      • Jan Dvořák říká:

        Osobně jsem již před lety jako zastupitel upozornil na chybějící odpadkové koše v tomto úseku a dokonce se pak na základě toho na počátku stezky u býv. mlýna pak jeden objevil. Jenže pak ho zase radnice v tichosti odstranila – asi s ním bylo moc práce…..

  2. Eva Davidová říká:

    Radnice ho neodstranila, ale někteří občané ho zničili během jednoho roku 2 kusy.

    • Miroslav Houžvička říká:

      Paní Davidová díky za upřesnění- je třeba nejdříve ověřit a pak vypouštět kritiku- jak mi na jiném místě bylo doporučeno. Řídím se tím…

    • Jan Dvořák říká:

      A protože ho ničili, tak je pro úřad jednodušší tam žádný nedávat. Pak je tedy logické, že jsou odpadkové koše tam, kde je nikdo neničí, i když tam k ničemu nejsou.

[email protected] [email protected]