Hrabová se dnes připojí ke Světovému dni prevence sebevražd

Dnes (10. září 2018) se Petra Pilchová z Hrabové připojí ke Světovému dni prevence sebevražd a bude společně s ostatními praktiky nabízet techniky Access bars zcela zdarma! Na podobné nabídky a terapie si chci vždy udělat vlastní názor a tak jsem se s předstihem “lekce” osobně zúčastnil. Jak to dopadlo se krátce zmíním v tomto příspěvku….

Bylo to více než zajímavé! Neznám snad nikoho, kdo by nebyl v dnešní uspěchané době ve stresu. Stres je bohužel všude kolem nás (a především v nás) a když jsem se na Access bars k paní Pilchové z Hrabové objednával, sliboval jsem si od hodiny relaxace jediné – že na chvíli “vypnu” a nebudu na nic myslet. Celá “lekce” je totiž o tom, že se Vás terapeut pokusí jemnými doteky na hlavě zrelaxovat. Nemusíte s ním o ničem mluvit, nic pojmenovávat a hledat příčiny vašeho stavu, budete jednoduše jen relaxovat.

Na začátku mě paní Pilchová upozornila, že si nemám lámat hlavu, pokud si při uvolnění/relaxaci zdřímnu a budu “chrápat”. Nevěřil jsem, že něco takového je vůbec možné a v duchu jsem si říkal, že není snad žádná šance, že by mě při masáži hlavy dokázala uvolnit tak, že bych usnul… usnul jsem a spal jsem několik desítek minut;-)

Více o dnešní akci na www.easytouch.cz/zari. Pokud máte sami zkušenost se stavy depresí, úzkostí či podobnými stavy, zavolejte si o informace ohledně terapie na tel. čísle 777 232 382 či mrkněte na www.accessbarsostrava.cz

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]