S webem obce jsme na dobré cestě

Za uplynulých čtrnáct dnů jsme s mediální komisí doplnili na web obce již skoro vše důležité, co bylo na starém webu;-) Jelikož má/měl tajemník úřadu dovolenou, doplnili jsme “za něj” i personální obsazení Zastupitelstva, Rady a komisí, tak snad se nebude zlobit…

Všichni víme, že je před volbami, a tak není vhodné děkovat těm, kteří se na tvorbě a plnění webu jakkoliv podílejí. Určitě bude stačit, když poděkujeme kritikům za to, že nám nepomohli a jen prskali… (Vladimír Slavík – STAN KPH a Jan Dvořák – ČSSD). Dle nich je nový web “průser”… a “snad to voliči patřičně ocení”. Každý si může udělat obrázek sám, jak budou tito potenciální zastupitelé spolupracovat s ostatními po volbách;-) Je potřeba si uvědomit, že stejní lidé by kritizovali i to, kdyby se mediální komisi nepodařilo nový web nasadit.

Práce (další stovky hodin) na webu bude i nadále samozřejmě pokračovat! Je však nesmírně důležité, že jsme se zbavili nevhodného redakčního systému (starý web od Webhouse), protože to bylo opravdové zlo! Teď už bude líp. Děkujeme všem kritikům, kteří nám nevěřili, že to dokážeme, protože my jsme je neposlouchali a dokázali jsme to!

55 Komentáře

  1. Petr Žižka říká:

    Radku, možná by tady bylo fajn dát vedle sebe screen starého a nového webu. Jen tak pro srovnání vizuální podoby. Čímž nechci říci, že grafika je prvořadá, ale chci tím říci, že je také důležitá, protože pokud web má být čtivý, navštěvovaný a oblíbený, musí být také hezký na pohled. Dík. P.

  2. Jan Dvořák říká:

    Prostě si trvám na tom, že údaje na web měly být doplněny nikoli v období 14 dnů po spuštění (a to některé nebyly ani potom), nýbrž v období od 14.2.2018, kdy o něm bylo rozhodnuto včetně data spuštění, do 31.8.2018, kdy bylo stanovené datum spuštění (jak bylo zde uvedeno). Považuji to za dost dlouhou dobu i na vytesání všech údajů do kamene v době kamenné. Jenže to by to někdo musel někomu zadat.

    • Milan Slíva jr. říká:

      Pane Dvořáku, je smutné sledovat, jak se snažíte vyšplhat po zádech jiných, abyste se dostal nad hladinu kvóra pro komunální volby.

      • Jan Dvořák říká:

        Zavíráním očí nad šlendriánem Hrabová lepší nebude.

  3. petr novák říká:

    Já věřím,že Hrabová lepší může být a bude,ale s lidma,kteří jsou ochotni něco dělat.Ale pane Dvořáku pokračujte,už nezbývá moc lidí,kteří s vámi budou chtít spolupracovat.

    • Jan Dvořák říká:

      Jen “něco dělat” nestačí, je nutné to dělat pořádně, jinak to způsobí více škody než užitku.

      • petr novák říká:

        Takže když se zde nedělalo téměř nic,tak to bylo v pořádku?Dělalo se v rámci možností,proč jste nebyl aktivnější a více se nesnažil? Chápu,dělal jste to pořádně.Ti,kteří se momentálně snaží něco změnit,jsou zde krátce a jsou na obtíž.Jsou zde lidé z minulosti,kteří se přidali a jsou lidé,kteří se raději prezentují,ale nejedná se jim o lepší budoucnost Hrabové.Už jsem to psal,nevěřím,že se vám a vám vyhovujícím jedná o lepší zítřky Hrabové.Je to vaše volba.

        • Jan Dvořák říká:

          Pokud by podmínkou spolupráce mělo být krytí šlendriánu, jak naznačujete, tak po tom netoužím. Chci vytvářet poněkud lepší Hrabovou než je.

          • petr novák říká:

            Za mne,za to co tu předvádíte NE.Jste pro moc a vedení zajít kamkoli!

            • Jan Dvořák říká:

              Tak jo, tak si obhajujte, že vše fungovalo správně. A nezapomeňte občas pomluvit ty, co si to nemyslí – to jistě volič ocení.

      • Petr Žižka říká:

        A už opravdu dost. Jakou škodu způsobil současný web?

        • Jan Dvořák říká:

          Pokud vím, tak weby se zřizují proto, aby poskytovaly informace. Pokud je web neobsahuje, neplní základní funkci.

          • Petr Žižka říká:

            a ono se tak neděje, Honzo?

            • Jan Dvořák říká:

              Petře, já web nechodím kontrolovat, takže možná už jo, ale mrzí mně, že to nebylo od počátku a zjevně mohlo být.

              • Petr Žižka říká:

                Chápu, Honzo, že vedeš politický BOJ. Boj především proti Ostravakovi, který nastolil nové rozložení na magistrátu. Chápu to a lidsky tomu rozumím, možná dokonce více, než si myslíš. Ale opravdu ti stojí za to napadat i to co se v Hrabové udělalo a dle mého soudu dokonce podařilo? A tím i ty, kdo něco pro obec dělají? Asi je to spíše na osobní setkání, ale u toho nemůžou být všichni, kdo tyto debaty, které jsi Ty a Vláďa Slavík rozpoutal, čtou. A proto bráním sebe (ale o mne vůbec nejde, po volbách končím se všemi aktivitami, které jsou s Hrabovou spojeny, věnuji se svému osobnímu životu, činnostem, které mne baví, a práci, která mne živí), ale především bráním obec jako takovou a slušné lidi, které jsem za ty tři roky poznal. Lidé totiž na základě Tvých příspěvků nakonec opravdu budou věřit, že my, kdo jsme v mediální komisi, jsme dovolili pustit do světa “prázdný web”, jak to Ty nazýváš. A to prostě není pravda. Takže ty tady šíříš nepravdu. Promiň, jestli ti to není schopen říci tajemník, starosta, předseda komise, tak to musíme dělat my – Radek, Milan a já. Zběsilí aktivisté, pomatenci, brouci pytlíci a jak jinak jsme nazýváni. Jinak si lidi budou myslet, že v mediální komisi sedí diletanti a já za sebe říkám, že to tak není. Vláďa Slavík v příspěvku svého jistě nezávislého blogu, jako jistě nezávislý guru nově vzniklého politického uskupení, napadá všechny, včetně členů mediální komise. Proto se dotýká z části i mne a proto nemůžu mlčet. Po x letech stagnace, po době, kdy vedení obce říkalo, že web je výborný, Hrabovské listy není třeba měnit, protože lidé jsou spokojeni a vše je zalito sluncem, zatímco všechny politické strany a hnutí se před minulými volbami shodly na tom, že je třeba učinit změny i v těchto dvou uvedených záležitostech, se konečně někdo toho úkolu chopil. Fackovat ty, kdo tak učinili, je snadné. Ale stejně tak je to hloupé a hlavně nečestné. Děkuji za pozornost. PŽ

                • Jan Dvořák říká:

                  I když jsem bytostně přesvědčen, že je potřeba Ostravak zastavit (už jen proto abychom konečně mohli jezdit po čtyřpruhové Místecké) a i toto ukazuje, že kdyby se starostou stal pan Šumbera, bylo by daleko hůř. Napsal jsem několikrát, že řadoví členové mediální komise jsou v tom nevinně, protože o tom ani nevěděli, ale opravdu půl roku považuji za dostatečnou dobu na naplnění webu a zodpovědní tady nutně museli selhat. Jde jen o to, o nic jiného.

                  • Petr Žižka říká:

                    víš, Honzo, trochu se tomu říká – vylít vaničku i s dítětem. Přečti si Vláďu Slavíka, který celou tuto hysterii rozpoutal a kteréhožto ses tak urputně chytil. Označil za viníky členy mediální komise a pak další a další. Každý by měl vážit svá slova, přemýšlet o tom, koho napadá, koho se svým tvrzením dotýká. Mne se dotknul z jedné sedminy, mám pocit, že tolik se nás v té komisi, která zcela přepracovala Hrabovské listy, schází. Jsou lidé, po nichž kritika sklouzne jako déšť po pláštěnce. Já mezi ně nepatřím. Stojím si za tím, co dělám, ale nejsem tím, po kom by kritika stékala bez povšimnutí. Sorry, fakt ne. Trochu čekám, že někdo, kdo toto vše rozpoutal, napíše, že se omlouvá, že se unáhlil, že vidí, že věci nejsou tak černé atd. atd. Pořád má šanci.

                  • Jan Šumbera říká:

                    Pane Dvořáku, za činností mediální komise a za její prací, včetně mé, si stojím. Jsem hrdý na to co jsme s kolegy v mediální komisi za poslední tři roky vytvořili, ať už se jedná o Hrabovské listy nebo obecní web. Za to jim patří obrovský dík, že se nenechali znechutit lidmi vašeho typu a místo toho pracovali a tvořili.
                    Vy tady jen lžete a fabulujete a doufáte, že 100x opakovaná lež se stane pravdou, ale i v tomto se mýlíte. Popřípadě jste neskutečně hloupý, protože za těch vašich x-let v komunální politice (velmi podprůměrných a neúspěšných) nevíte, že komise mají pravomoc pouze iniciativní nikoliv výkonnou. To znamená, že komise nemohou samy rozhodovat některé otázky, nemohou ukládat úkoly obecnímu zastupitelstvu, obecní radě ani starostovi, prostě v kostce nemají výkonnou pravomoc… Jinak by Vám občané, jakožto předsedovi komise výstavby…, mohli klást za vinu, že nestojí ani kulturní sál ani školka. Toto vám samozřejmě nikdo za vinu neklade neboť všichni ostatní ví, jaké pravomoci komise (ať už je to jakákoliv) má.Tak teď už jste to konečně pochopil, i když já vím, že za a) je správně.
                    Na další vaše urážky, invektivy, nesmysly a bludy, které tady uvádíte opravdu odpovídat nehodlám, protože mi za to nestojíte.

                    • Petr Žižka říká:

                      Honzo (myslím Honzu Šumberu): děkuji předsedo, že ses nás zastal:-).Já totiž mám dost silný pocit (respektive vím), že jsme odvedli docela dost práce… Nemáme se za co stydět… A řeknu to do očí komukoliv, kdo o to bude stát. Ještě jednou děkuji, Honzo. Petr

                    • Jan Dvořák říká:

                      Podstatné je, že v obecném chaosu řízení obvodu jste si Vy vzal nový web za úkol pro komisi, které jste předseda, tedy ji řídíte. Navíc i jako předseda příslušné komise jste mohl a měl sledovat stav přípravy a zejména stav webu před spuštěním. V honbě za předvolebními body jste ovšem s klidem nechal spustit web, kde bylo vymazáno šmahem vše, včetně zápisů ze zastupitelstev, které jsme (kdysi dokonce společně) tak těžce v Hrabové prosazovali v zájmu lepší možnosti občanů sledovat práci svých zastupitelů.

            • Radomír Orkáč říká:

              Honzo, co Tě opravňuje psát tyto hovadiny? Kolik času jsi investoval do tvorby tohoto nového webu (odpověď 0 hodin). Kolik webů jsi v životě rozjížděl? Kolik webů jsi migroval jinam? Nemyslím, jestli jsi někoho úkoloval, ale skutečně jsi to realizoval?! Nula?

              Po volbách končím s hostingem stránek cssd, tak teď se ukaž, jak si zařídíš migraci… . Velmi rád Ti exportuji data.

              Pan Slavík se radši odmlčel, protože si myslel, že vypustil senzační bombu, nakonec však zjistil, co to napsal za hovadinu. Divím se, že ty jediný jsi mu na to skočil…

              Já jako člověk, který rozhodl o termínu spuštění (nevěděl o tom nikdo jiný než tajemník!), jako člověk, který posledních několik měsíců jako jediný komunikoval s programátorem (technické věci), jako člověk který pomáhal migrovat na tomto webu data, zodpovědně říkám – meleš nesmysly, nikdo nikoho nekryje, nic se nestalo a to, že za poslední desetiletí 14 dnů chyběly některé údaje nikoho nemohlo pohoršit.

              Jelikož mě váže “mlčení” s mým zaměstnavatelem, nesmím mluvit o bezpečnosti a zabezpečení předchozího webu. Možná dobře!!!

              1. tajemník předem PROSIL o strpení (zveřejnilo se to v průběhu týdne před spuštěním) – nerespektuješ to!?
              2. povinné údaje tam již zveřejněny byly v době spuštění
              3. veškeré dokumenty na úřední desce byly doplněny mnou nejpozději 2. pracovní den od spuštění nových stránek.
              4. o žádná data jsme nepřišli, není to skvělá zpráva?

              Pan Slavík a ty byste nyní měli po 14 dnech od spuštění opět prohlásit: “pan Slavík: Opakovaně jsem při různých příležitostech zdůrazňoval, jak vynikající máme naše webové stránky. Žádné městské obvody Ostravy nám nemohly konkurovat.”

              Jenže na to ty a ani pan Slavík koule nemáte… .

              • Jan Dvořák říká:

                Půl roku na naplnění stránek je dostatečná doba, ovšem pokud by byl projekt někým řízen, kdo by definoval postupné úkoly, uložil je konkrétním lidem, stanovil jejich harmonogram nutný pro dodržení termínu a kontroloval plnění těch úkolů. Ty sám víš velmi dobře, že tam nebyly při spuštění ani povinné informace. Tvoje obětavost nemohla nahradit selhání jiných. I kdyby všichni ve snaze zalíbit se hlasitě jásali nad prázdným webem, tak já odmítám říkat, že černé je bílé, protože toto je (pro Hrabovou) cesta do pekel. Hrabová musí být řízena profesionálním způsobem.

              • Radomír Orkáč říká:

                Pořád meleš nesmysly z neznalosti situace. Ty to prezentuješ jakože byl web půl roku hotov a nikdo tam jen nedával data.

                Do administrace se bylo poprvé možné přihlásit v druhé polovině června. Nic nefungovalo, nedalo se nic editovat a tedy ani plnit.

                Nové stránky byly jakž takž stabilní až v druhé polovině prázdnin s tím, že já tam nechal upravit desítky zásadních věcí.

                To, že se nemá nic převádět, jsem navrhoval veřejně na zastupitelstvu někdy v březnu? A proč ses tehdy nevyjádřil, to mi hlava nebere. Teď se budeš snažit navodit dojem, že je něco špatně? Jak ubohé…

                • Jan Dvořák říká:

                  Nemyslím, že by rada stanovila nereálný termín zavedení nového webu. Pokud něco nefungovalo, měl to někdo ze zodpovědných řešit se zhotovitelem. Prostě to měli řešit včas, ne se o to zjevně nestarat a zřejmě spoléhat, že to zajistí ten druhý.

  4. petr novák říká:

    Žádnou,jenom je a bude lepší,přehlednější kvůli skupince lidí,kteří chtějí něco změnit a ne jenom kecat a psát donekonečna nesmysly.

    • Jan Dvořák říká:

      Přesně taková tvrzení, že se vlastně žádné chyby nestaly, už tady v tomto volebním období byla a víme jak se to Hrabové vymstilo. Jen hlupák se nepoučí.

      • petr novák říká:

        Vaše poslední věta mluví za vše.

        • Jan Dvořák říká:

          Výborně, tak se jí řiďte. A začněte halou.

          • petr novák říká:

            Poučil jsem se i díky vám.Od teď se vaší radou budu řídit.

            • Jan Dvořák říká:

              To jsem rád – v tom případě Vám rád budu s halou pomáhat.

  5. Václav Fajfr říká:

    Na tento web chodím jen sporadicky, jen pokud mě tam přesměruje odkaz z Hrabovského webu, nebo něco podobného. Myslím, že všichni vědí, že se s panem Orkáčem moc nemusíme (slušně řečeno), ale tady se ho fakt musím zastat i já. Webovky úřadu se konečně pohnuly kupředu a místo, aby se všeobecně uznalo, že jsou lepší, přehlednější a musím říct, že i hezčí, tak se hledají chyby a nedostatky a řeší se, co nebylo a mělo být. Za mě jako za častého uživatele obecních webů, musím uznat, že je vidět kus práce a vím, kolik ještě asi bude. Sám vím, když jsem měnil svůj léta zaběhnutý web za nový, co to bylo, kolik dat a informací se muselo překlopit ze starého na nový.. Takže závěrem jsem rád, že někdo něco dělá a hlavně, že to dělá ten, kdo tomu rozumí a ne chytráci, kteří si myslí, že vědí, ale v podstatě ví prd a jen se snaží znechutit práci jiným. Navíc tyhle debaty stejně nikam nevedou, jen dokazují, že někdo se raději vypíše na netu, než by přiložil ruce k dílu. A nezištně, ne oplátkou za politické body. 👍👍

    • Jan Dvořák říká:

      Já proti Radkovi nenapsal NIKDE ani čárku, naopak se ho zastávám. Já dokonce ani proti grafice webu nenapsal ani čárku. Já prostě jen odmítám šlendrián v Hrabové podporovat. Vím, že to občany nezajímá, ale uvedu jiný příklad: V jednacím řádu zastupitelstva je napsáno, že se materiály na jednání posílají předem i elektronicky. Víte kdy byly naposledy poslány? Tak před více než dvěma roky! Ten rozvrat prostě musí skončit (a především se nesmí k moci dostat takoví, kteří by ho ještě rozvinuli).

      • Milan Slíva jr. říká:

        Že jsem tak smělý, kdo jsou ti “takoví”?

        • Jan Dvořák říká:

          Nezlobte se, ale jakkoli se mi to někteří úzkostlivě snaží podsouvat (a sami to dělají), tak tady nechci vést politický boj. Já tady jen chtěl upozornit, že dva aktéři toho, o čem píšeme, něco neudělali, ale zároveň také chci varovat (stejně jako Petr Žižka) před falešnými proroky, protože u současného starosty se aspoň dá jeho konání předvídat. Nicméně by se “takové” dalo najít i na některých kandidátkách jiných barev než hnědé, ale jmenovat nebudu. Vzdor všemu, co jste tady kdy o mně napsal, pro Váš klid doplňuji, že kandidátku Hrabovanů nemyslím.

      • Petr Žižka říká:

        Honzo, urputně ses chytil kritiky Vládi Slavíka, který zkritizoval celou mediální komisi. Tím pádem i mne, ale o to teď nejde, ale i Radka, který na webu odedřel neskutečnou práci.

        • Jan Dvořák říká:

          Petře, buď spravedlivý a pozorni si přečti vše, co jsem kdy kde o tom napsal (byť něco už bylo zřejmě smazáno). Já na prázdný web přišel 2.9. téměř náhodou a i když jsem to vymazání historie považoval za špatné, vůbec jsem tu věc nijak nechtěl vířit, proto jsem to řešil pouze s Radkem, kdy jsem mu napsal svůj názor. Když však v reakci na protest pana Slavíka napsal 12.6. ve 14:56 Milan Slíva, že lžu, když tvrdím, že tam dokumenty z historie nejsou a nebudou, tak mně to opravdu rozpálilo do běla. A když pak Milan Slíva své obvinění pod tíhou důkazů stáhl, tak vyšlo najevo, že vlastně tuto akci nikdo neřídil. Ano, i já jsem si zpočátku myslel (ale pokud si pamatuji, nikde jsem NEPSAL), že mediální komise na tom měla podíl, ale pak mně pánové Slíva a Houžvička přesvědčili, že ne – to jsem tady taky VÍCKRÁT VÝSLOVNĚ NAPSAL. A že Radek není viník, jsem napsal MNOHOKRÁT. Odmítám se ale účastnit masového jásání nad prázdným webem. Toto se prostě nesmí opakovat – v jakékoliv jiné záležitosti Hrabové!

          • Jan Dvořák říká:

            Omlouvám se za překlep, místo 12.6. má být 12.9.

            • Milan Slíva jr. říká:

              Pod tíhou důkazů je příliš silné tvrzení, jen jsem uznal, že jste mohl nabýt mylného dojmu. Znovu zdůrazňuji, že nikdy se neplánovalo převést web bez klíčových historických záznamů. Něco jiného je, že jste tento mylný dojem vzal jako dogma a nyní vedete svatou válku. Web se doplňuje, upravuje a rozvíjí, bez ohledu na diskuze tady.

              • Jan Dvořák říká:

                Pane Slívo, já uznávám, že Vy (ani další řadoví členové komise) jste nikdy neuvažovali o převedení webu bez historických záznamů. Realita přechodu na nový web však bohužel byla jiná. Nechci vést žádnou válku, dokonce ani ne svatou (v těch už se krve zbytečně prolilo dost), ale prosazovat pravdu, ač je jednou ve prospěch pana Slavíka, jednou Radka, jednou Vás, jednou i starosty.

          • Petr Žižka říká:

            Honzo, v žádném případě ti neberu právo na jakýkoliv tvůj názor. Jen prosím, můžeš mi (a snad i těm pár čtenářům, kteří tuto trapnou diskusi sledují) sdělit, co je podle Tebe “prázdný web”? Já osobně si pod tím pojmem představuji prázdnou obrazovku. Vím, že tomu tak nebylo, ale někdo pod vlivem Tvých zpráv by mohl nabýt stejného dojmu. Již jeden skvělý propagandista, nacista Goebels, přišel na to, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou, proto se ptám, jestli chápeme pojem “prázdný web” stejně. děkuji. Petr.

            • Jan Dvořák říká:

              Čteš mi myšlenky, mně v souvislosti s tím, co tady jiní psali, taky napadlo, že se tím řídí, zvláště když jedno hnutí tento člověk (resp. jeho hnutí) evidentně nejméně ve 2 dalších věcech inspiroval. Přestože při své inteligenci nepochybně odpověď znáš, tak míním prázdný obsahem, tzn. pro Tvé lepší pochopení jako krásně barevné Hrabovské listy s obrázky a nadpisy, ale částečně s články bez písmenek.

            • Libor Hromádka říká:

              Chtěl jsem napsat komentář, ale myslím, že tahle skladba vystihuje náš názor. (zdroj YouTube) https://www.youtube.com/watch?v=ZZ4IshccyJ0

  6. petr novák říká:

    Pane Dvořáku,špatně jste mne pochopil,s člověkem vašeho myšlení,vyjadřování a chování já nikdy spolupracovat nebudu.Vy myslíte pouze na sebe a o Hrabovou vám nejde,jste lidský upír a to dokazujete již mnoho let.Jen vám to není nikdo schopen oficiálně povědět.Momentálně všechny strany v obci spolupracují,ODS,Lidovci,Ostravák,Změna,Komunisti a jeden váš bývalý člen,jen s vámi nikdo nechce nic mít.Chyba je jistě v nás,vy jste jediný nejchytřejší a vševědoucí. Dík za prodlouženou Mostní

    • Jan Dvořák říká:

      Tak spolupracují, až podávají trestní oznámení na to, co se v Hrabové děje. Klidně si halu patlejte dál sám a klidně každý měsíc předkládejte zastupitelstvu materiály s jejím jiným umístěním, tím ji jistě někdy postavíte. Podívejte se do zrcadla, prosím, než začnete špinit jiné.

      • petr novák říká:

        Co tu píšete je lež,nic nepatlám sám ani nepředkládám zastupitelstvu materiály s jejím umístěním.Jste lhář a doufám,že to lidé ocení.Je mi z vás nanic.

        • Jan Dvořák říká:

          Pane Nováku, klidně si tu pište, že jsem zavinil prázdný web, protože jsem ho sám nedoplnil, klidně si tu pište, že jsem cokoliv, klidně vyhrožujte exkomunikací z čehokoliv, vypnutím stránek a kde čím, ale já si stojím za tím, že půl roku byl dostatečný čas na naplnění webu, pokud by ten proces někdo řídil. Ve věci haly již zvratů bylo příliš mnoho. A pokud jste řekl, že projektant Vaši zakázku na studii haly udělal jinak než jste chtěli, tak asi tady něco v komunikaci Vás jako objednatele (neb řídíte Sokol, který objednával) s projektantem něco nebylo v pořádku. A selhal samozřejmě i starosta, neboť obvod toto vše platil a přitom má lidi, kteří by Vám mohli pomoci, pokud by jim to ovšem někdo uložil. Ale beru na vědomí Vaši informaci, že jako šéf Sokola jste nikdy neměl s halou nic společného, a omlouvám se, že jsem si myslel něco jiného. Mimochodem víte proč včera oslovil úřad předsedy komisí kvůli odměn? Protože nějaký Dvořák zjistil, že to není na programu posledního zastupitelstva tohoto volebního období a lidé by za tento čtvrtrok práce v komisích nedostali ani v komisích. To nemá snad hlídat starosta? Přeji Vám, ať je Vám brzy lépe.

  7. petr novák říká:

    Pane Dvořáku,nic co mi tu podsouváte jsem ani neřekl,ani nenapsal.Jste lhář a manipulátor.Z vašeho příspěvku je jasně vidět,že vám se hlavně jedná o moc a peníze pro sebe,nikoli o Hrabovou.Všichni vás mají rádi a už se nemůžou dočkat až s vámi budou spolupracovat,tak si to užijte.

    • Jan Dvořák říká:

      Tak v tom případě asi starosta předkládal ty materiály k hale na Sokolu bez projednání s Vámi, když se k nim nehlásíte.

  8. petr novák říká:

    Pane Dvořáku,dohledejte nějaký oficiální materiál o místě,kde jinde by hala měla stát než bylo navrženo.Tímto jste začal,teď už kolem sebe jenom kopete a neustále vytváříte problémy,kde nejsou a to jenom díky tomu,že vás nadčlověka s vědomostmi všeho,nevzali do rady.Kopejte dál,já věřím,že se vám to už brzo vrátí.

    • Jan Dvořák říká:

      Studie haly byla zpracována na pozemky u vstupu. Dne 27.11.2017 jste byl na základě mého pozvání osobně v Komisi výstavby, dopravy a ekologie a na základě VAŠEHO návrhu komise doporučila přesun haly k Mostní (což jste ostatně zmínil již na pracovním zastupitelstvu 6. 11. 2017 a proto byl z něj závěr vykoupit další pozemky u Mostní). 11.6. 2018 zastupitelstvo schválilo záměr přijmout dar pozemků pro halu u vstupu, tedy opět na původním místě dle studie. A 18.7.2018 se zastupitelé dočetli v materiálu TJ Sokol, že: Pokud by obec vykoupila RD na Mostní a LOUKU PODÉL TÉTO ULICE PŘILÉHAJÍCÍ K POZEMKU TJ SOKOL, vznikla by velká plocha. Pokud by se obec rozhodla vybudovat multifunkční halu, I TATO BY SE MOHLA ČÁSTEČNĚ NACHÁZET NA NOVĚ ZÍSKANÝCH POZEMCÍCH. A 24.9. se má schvalovat přijetí daru pozemků pro halu opět u vstupu jako 11.6. Přijde Vám toto normální?

      • petr novák říká:

        Toto byly návrhy dalších možností,oficiální žádost,oficiání hlasování ze zastupitelstva máte? Jak jste tvrdil.Vy budete všechno proto,aby se vám to hodilo do krámu.Ale co od vás čekat.

        • Jan Dvořák říká:

          Buďte tak hodný a aspoň jednou se podívejte, co jsem tu předtím napsal. Já si taky přeji halu, ale i tady platí, že je potřeba nejdřív vydiskutovat a pak projektovat zvolenou variantu. Neustálým měněním názorů nic nevybudujeme.

[email protected] [email protected]