Beseda se seniory – 1.10. 2018

Městský obvod Hrabová pořádá u příležitosti Mezinárodního dne seniorů besedu s občany staršími 60 let. Akce se koná v pondělí 1. října 2018 od 16:00 hodin v jídelně základní školy.

Program:

  • vystoupení dětí MŠ Klubíčko
  • informace odboru sociálního
  • beseda se starostou

Občerstvení zajištěno. Těšíme se na Vaši účast!

 

4 Komentáře

  1. Jan Dvořák říká:

    Zapomnělo se v pozvánce uvést, že se jedná samozřejmě o tradiční každoroční besedu starosty se seniory, která se jen zcela náhodou koná těsně před volbami a které se jen náhodou zúčastní děti subjektu řízeného další kandidátkou ODS.

  2. Radomír Orkáč říká:

    Honzo, proč to děláš, můžeš mi to rozumně vysvětlit? Pořádá to především paní Bollogová s kolegyněmi a přestože původně tam chtěla dát i “zástitu” starostou, rozmyslela si to.

    A tvoje komentovaná procházka, na kterou mám zde upozornit, není náhodou jen účelově před volbami?

    Doufám, že mi to paní Bollogová odpustí (nedala mi souhlas), ale zveřejním něco, co si myslím, že tvé nařčení vysvětlí (doprovodný text k žádosti o zveřejnění na webu obce):

    “Bohužel 1.10. je oficiální datum Mezinárodního dne seniorů a ráda bych to zavedla jako každoroční tradici, stejně jako byla beseda s učiteli u příležitosti dne učitelů. Je to můj výmysl a budu tam taky se svými děvčaty poskytovat informace pro seniory z našeho odboru. Byla by škoda vykašlat se na to jen kvůli tomu, že jsou volby. Je to akce pro seniory a ne pro politiky.”

    Prosím Tě, vzpamatuj se už, volby Ti lezou na mozek!!!

  3. Šárka Tomisová říká:

    Být seniorem,
    poptám se na 100% NEPŘEDVOLEBNÍM neformálním setkání, proč mám místo posezení za domem s pečovatelskou službou na Šrobárově 22, parkoviště. A před barákem lavičku u hlavní cesty. Chování vládnoucí ódesky v čele s vizionářem Trávníčkem je kouzelné… ve své vizi 2040 a po mě potopa zapoměla na potřebné…

[email protected] [email protected]