Kobercový nálep plakátů

To, že se přelepují plakáty “konkurence”, s tím se asi všichni již smířili. Opakovaně se i stává, že někdo strhává plakáty protikandidátů nebo dokonce ničí vitríny “tradičních” místních politických stran. Někdo si však dost možná myslí, že si teď před volbami může “beztrestně” dovolit vše.

STAN – Klub přátel Hrabové se “nebál” přelepit místní kulturní akce a dokonce i pondělní setkání seniorů, které organizuje paní Bollogová z úřadu. Kobercový nálep plakátů na vývěsce u zastávky na Šídlovci je něco, co by neměli lidé u voleb zapomenout…

 

9 Komentáře

  1. Jan Dvořák říká:

    Je samozřejmě jen náhoda, že ten vandal z té vitríny vystříhal zrovna člověka kandidujícího na čelním místě kandidátky “Hrabované”.

  2. Miroslav Houžvička říká:

    Nejen na Šídlovci…KN plakátů…

  3. poláček miroslav říká:

    Ano, kobercové přelepení celé plochy je poněkud agresivní způsob propagace nové strany. Nové strany, zvláště ty chudé, to mají prostě těžké, omlouváme se, nemáme na drahé bilboardy. Ale co je to proti tomu, když každý, kdo chce získat informaci na OBECNÍM A APOLITICKÉM FB, musí překliknout na toto velmi politické Hrabová info, kde je každý politicky masírován Hrabovany už několik měsíců, počínaje logem v záhlaví a konče obsahem příspěvků zde. Pokládáte to za správný, rovný a apolitický přístup správců obecního FB ? (JURA CHOLEWA alias Hrabované) A perlička na závěr. Poslal jsem na obecní FB svou fotku, kde prezentuji úrodu z naší zahrádky. A ejhle. Neschváleno, smazáno. Prý je to prezentace kandidáta do zastupitelstva. No, ty dýně na fotce jsou moc pěkné a já také “nevypadám věru zle” jak se zpívá v jedné známé pohádce. Ale zdůvodnění politickou agitací je prostě směšné. Že by cenzura? A o tom právě zpíváme v té písni, která se Hrabovanům tolik nelíbila.

    • Šárka Tomisová říká:

      Revoluce požírá své lidi…

      přitom nám jde o to samé… změnit přístup radnice…

  4. Petr Halfar říká:

    Ty fotky jsou jak odněkud z dalekého Ruska.
    Tabule z levných materiálů s neuspořádanými, věčně strhanými, odlepenými, zašlými plakáty, neposekaná tráva plná bordelu, špačků, papírků, znečištěný chodník, vzadu neopravený barák s odpadající omítkou a zcela vlevo, křivá značka několik měsíců (naštěstí nejde vidět historií omšela čekárna s posprejovanými zdmi, nechutnou lavičkou, křivou dlažbou, smradlavým košem a prochcanými rohy.
    Takhle vypadá možná nejdůležitější zastávka v Hrabové. :o(
    Nálep nekomentuju, touhle formou by se “chudá” politická strana prezentovat neměla.

    • Jan Dvořák říká:

      Ohledně “historií omšelé čekárny” chci upozornit na usnesení rady 68/1513 z 24.5.2017, kterým rada stanovila výslovně podmínku, že zděný přístřešek na zastávce Šídlovec zůstane bez konstrukčních změn (na věčné časy a nikdy jinak). K výlepu snad jen tolik, že ne každá strana dokázala působením na magistrátu získat tolik, aby si mohla dovolit zaplavit Hrabovou rudohnědými billboardy.

      • petr novák říká:

        Jste Pašák,co k vašemu příspěvku víc dodat.

        • Jan Dvořák říká:

          Čekal bych od Vás spíše, že dodáte zase nějakou urážku či výhrůžku. A ještě pašák s velkým P, to je super!

          • petr novák říká:

            Pravda bolí a když mně nikdo nemá rád,tak dvojnásob.

[email protected] [email protected]