Školička Šídlo má hotové hřiště a zve ke hravému zápisu (19.-20.10. 2018)

V lednu 2019 uvítáme ve školičce Šídlo první děti! Rodiče s dětmi tedy zveme na zápis v pátek 19.10 v 16:30 a v sobotu 20.10 v 10:00 v prostorách budoucí školičky na Mlynářské 21.

V úvodu si hromadně popovídáme o filozofii a fungování školičky a projdeme si stavbu. Rodiče budou mít možnost poznat průvodkyně dětí a cokoli s nimi probrat. Ve finále pořešíme, jakým papírováním spolu budeme muset projít – ne ale hned v den zápisu. Pro děti budou nachystány vnitřní i venkovní aktivity. Nebude to žádný stres, žádné zkoušení a hodnocení!

Nejraději budeme, když přijdou oba rodiče. Jednak je pro nás důležité, abychom se znali, jednak jeden z rodičů může být s prckem, zatímco druhý bude moct “dávat pozor” 🙂

Plakátek akce

Pořadí přihlášek nerozhoduje, klidně můžete přijít až v sobotu. Více informací o zápise najdete na našich stránkách.

Věděli jste, že máme kouzelné hřiště? Teda skoro! Lesní domeček s bahnitou kuchyní a skutečným peckem, štola v kopci, nerezová klouzačka, vrbový altánek, bylinková zahrádka, průlezka z kmenů, krmítko-strom a v neposlední řadě pumpa a kaskádová koryta z ořechových kmenů… Tak nějak si představujeme skutečný dětský ráj. Přírodní, divoký, plný příležitostí pro rozvoj fantazie i radosti z pohybu! Co na to říkáte? Autorkou fotografií je Lucie Michalčíková.

Školička Šídlo má hotové hřiště a zve ke hravému zápisu, září 2018

Za celý tým Šídla se těší,
Kateřina Trávníčková

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]