Investor nám poskytl informace o Rezidenci Hrabová

Před několika měsíci jsme na Hrabová.Info informovali o plánované výstavbě bytových domů v zatáčce Paskovské ulice vedle točny autobusu na Šídlovci. Za poslední dobu se ke mně dostalo mnoho (dez)informací o tom, co tam investor “údajně” plánuje či neplánuje.

Na začátku tohoto týdne jsem se rozhodl kontaktovat přímo investora, aby se nám představil a informoval nás o svých plánech.

Patrik Němec, Spa Living:

V návaznosti na náš dnešní telefonický rozhovor Vám v příloze zasílám krátké představení stávajících projektů a také nastínění připravované Rezidence Hrabová. Věřím, že je z prezentace patrná má snaha poskytovat seniorům příjemné, komfortní, ale zároveň dostupné bydlení.

Po několika letech zkušeností nejen s výstavbou, ale i s provozováním Rezidencí mohu snad i říci, že se mi to daří. Dlouhodobá obsazenost bytů se blíží 100% a nájemníci odchází zcela výjimečně. Z toho se dá tedy usuzovat, že jim bydlení vyhovuje po všech stránkách.

Více informací o již fungujících projektech naleznete na:

Byl bych samozřejmě rád, aby občané Hrabové vnímali tuto výstavbu jako pozitivní krok, který pomůže rozvoji Hrabové. Také jim samotným v případě, že mají starší rodiče nebo prarodiče, kteří již na svůj dům nebo velký byt “nestačí”, ale přitom se nechtějí stěhovat do Domova důchodců s absolutní ztrátou soukromí.

Nové malometrážní a bezbariérové byty jim umožní žít zcela samostatně, s veškerým komfortem a v blízkosti rodiny a místa, které důvěrně znají.

Prezentace projektu: PDF

[pdf-embedder url=”https://www.hrabova.info/wp-content/uploads/2018/11/predstaveni-projektu-Rezidence-Hrabova.pdf” title=”predstaveni projektu Rezidence Hrabova”]

3 Komentáře

  1. Hrabovan říká:

    Nic dobreho to Hrabove neprinese.Clovek muze akurat vzpominat na to,jak Hrabova byla krasna.Jednou budou domy promacene,bude v nich vlhko,protoze to neni vhodna puda pro vystavbu.

    • HRABOVAN 2 říká:

      Na tomto místě se muže do bytu nastěhovat jen úplný zoufalec!! Hluk a smrad od projíždějících aut !!!

  2. Dudik říká:

    Proč by domy byly podmačené? Bude to novostavba a zaklady budou izolované proti vlhkosti. A hluk? Nestaví se prodloužená Mostní, která odlehčí celé Paskovské? Já nápad postavit něco pro důchodce vítám.

[email protected] [email protected]