Cvičení žen s hudbou (každý čtvrtek)

Víte o tom, že naše hrabovské ženy, dámy a seniorky chodí od října do května pravidelně každý čtvrtek do tělocvičny ve škole, aby si společně zacvičily při hudbě? Jak jsem si všiml, nejprve se utvoří v šatně malý diskuzní kroužek (cca v 17:50 hod.), kde se probírá vše důležité, co se v obci událo a pak se jde cvičit;-) Na nástěnce v budově úřadu visí plakátek s informacemi o cvičení, proto je mi ctí a potěšením na tuto aktivitu takto veřejně upozornit.

Uskupení v tuto chvíli nepatří pod žádnou organizaci, přestože se kdysi cvičilo pod hlavičkou TJ Sokol Stará Bělá. Za celé cvičební období se platí (směšných) 250 Kč, ale nyní by zájemkyně platily pouze poměrnou část. Ten, kdo chce přijít se nikam nemusí předem hlásit, postačí přijít ve čtvrtek (mimo dětské prázdniny) do školní tělocvičny (cca v 17:45-17:50 hod.) a může začít rovnou cvičit;-)

Kde: Tělocvična ZŠ Paskovská
Kdy: Každý čtvrtek od 18:00 hod.
Co potřebujete: Obuv s bílou podrážkou, podložku na cvičení

Fotky jsou na Flickru:

Cvičení žen s hudbou (každý čtvrtek), listopad 2018

2 Komentáře

  1. Martina Šimíčková říká:

    Dobrý den, neuvažuje se o tom, že by se v tělocvičně zorganizovalo cvičení i pro o něco mladší ročníky? Třeba aerobik, kruhový trenink? Nebo něco v tom stylu, kde se člověk vic zapotí.
    Děkuji

    • Radomír Orkáč říká:

      Dobrý den,

      zhruba před rokem jsem oslovil uznávanou cvičitelku, která vedla/vede hodiny v Paskově. Nicméně ta se vůbec ani neozvala.

      Když se chce, všechno jde, nicméně největší problém vidím v tom, že tělocvična ve škole je plně obsazena.

      Nejprve zjistím, jestli by se nějaké místo v tělocvičně našlo, pak se zeptám ve facebookové skupině, jestli by o cvičení byl zájem a nakonec bychom museli společně najít cvičitelku/cvičitele.

      S pozdravem, R.O.

[email protected] [email protected]