Informace o Resortu HURTA v Ostravě-Hrabové

První etapa výstavby rodinných domů v Resortu HURTA (ulice Na Hurtě v jižní části městského obvodu Ostrava-Hrabová) začala v srpnu 2018 a druhou etapu investor zahájí ve třetím kvartále letošního roku 2019. Projekt počítá s celkem 18 rodinnými domy.

Ulice Na Hurtě se nachází v jižní části Hrabové

Domy jsou navrženy ve dvou variantách, s předsunutou garáží a nebo na boku. Tato koncepce je vzhledem k umístění domů na jednotlivých parcelách. Barevné varianty domů lze volit ze dvou sad a to v tónech hnědé a nebo šedé. Taty barevné sady jsou volitelné, tj. nejsou určeny pro konkrétní pozici. Výběr pouze ze dvou barevných sad je proto, aby nevznikl “barevný chaos”.

Ceny rodinných domů, platné od 1.1. 2019, se pohybují v rozmezí 5-6 mil. korun a jsou za kompletně zasíťovaný pozemek (voda, elektřina, kanalizace, plyn), oplocení pozemku poplastovaným drátěným pletivem, hrubé terenní úpravy za domem, komplet zadláždění před domem, podíl na komunikacích ve výši 1/18, podíl na inženýrských sítích v rámci lokality ve výši 1/18. Dále pak za dům o zastavěné ploše 120 m2 (včetně garáže) bez finálních povrchových úprav.

Zajímavostí může být i skutečnost, že na velké části jihu Hrabové není dostupná kanalizace a jelikož ji investor slibuje, zeptal jsem se na to kompetentní osoby, jak to vlastně v této lokalitě je:

(Neoficiální informace) Podél jižní strany předmětné lokality vede veřejná kanalizace ve správě OVAKu. Pan Tokoš v lokalitě vybuduje kanalizační řad, který se bude napojovat na ten veřejný a přípojky z domů budou napojeny na ten „Tokošův řad“. Předpokládá se, že po jeho realizaci bude tento řad předán do správy OVAKu.

Stránky Resortu HURTA: www.resort-hurta.cz
Majitel pozemků a investor infrastruktury:
Radim Tokoš, +420 604 358 981
Stavební společnost pro výstavbu domů: STAVBATRADE CZ s.r.o.

Kontakty:

  • Koordinátor: Ivo Bylok, 602 713 560
  • Realizátor: Radim Tokoš, 604 358 981
  • Stavitel: Jiří Oberreiter, 702 862 275

Fotky jsou na Flickru:

Resort HURTA, leden 2019

Text i fotografie (vizualizace) převzaty ze stránek projektu: www.resort-hurta.cz

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]