ZmapujTo: Odvoz odpadu

Úřadu byly předány další dva podněty k řešení, které se týkají odvozu odpadu především od nezodpovědných lidí. Ti si pravděpodobně nedopatřením neuvědomili, že příroda není sběrný dvůr.

V okolí garáží jsme já a paní Batelková opět sesbíraly nepořádek (popadané větve po větru, sutiny, cihly, odpadky). Již nezvládneme odpad odvézt do sběrného dvoru. Budeme velmi rády za odklizení našimi pracovníky VPP (prosíme také o vysypání odpadkových košů v Hrabovjance, v pátek 22.2. 2019 k vysypání košů nedošlo).

Děkujeme, Václavíková, Batelková

Odpad u Hrabovjanky

ZmapujTo: #151940

Ahoj Radi, dnes po cestě z kostela jsem viděla v místě brodu u Nešverky asi 2 m od potoka velkou tabuli skla opřenou o strom. Je to neporušená tabule z hrubého špinavého skla zřejmě z konferenčního stolu. Víš komu na úřadě to nahlásit? Jen doufám, že to stihnou odvézt, než to tam někdo rozmlátí… Pa

Skleněná tabule u brodu na konci ulice Šolcova

ZmapujTo: #151948

2 Komentáře

  1. Dobrý den, myslím si, že odpadu v přírodě začne přibývat, neboť se blíží slavný den: “Ukliďme česko”. Hlavním jarním úklidovým dnem v roce 2019 bude sobota 6. dubna. Pouze se dívím, že není v plánovaných akcích zde na Hrabová info.

  2. Radomír Orkáč říká:

    Ahoj tati,

    TORALI je již zaregistrováno a kdokoliv se chce přidat, již může.

    Článek mám přichystaný, dokonce je již článek vysázen i v Hrabovských listech, které vyjdou.

    Jako bojovníkovi PROTI TÉTO akci Ti chci poděkovat za zájem.

    S pozdravem, R.

[email protected] [email protected]