Mateřské centrum Smíšek terčem kritiky závistivých lidí

Přestože je jisté, že negativní kampaň proti spolku Smíšek zvedne “sledovanost” Klubu přátel Hrabové na jejich facebooku, redakce Hrabová.Info chce tímto vyslovit podporu paní Ivanské a jejímu Smíšku zde, na našem webu. Paní Iveto, nedejte se, stojíme za Vámi a jsme rádi, že Vás tady máme! 120 spokojených různých dětí týdně ve Vaší herničce, to mluví za Vás…

Mateřské centrum Smíšek Ostrava:

Milé maminky, běžně tyto věci přehlížím, jsou bohužel mezi námi i lidé závistiví a lstiví. Na facebooku klub přátel Hrabová (ostrava-hrabova) se rozjela diskuse o tom, jak bereme peníze za nic a ubíráme jinému spolku z Hrabové za jejich bohulibou činnost. Jedná se o dotace na pomůcky pro vaše děti, které k nám do herny dochází. Pokud budete mít tedy zájem nás podpořit, budu ráda, za jakýkoliv komentář a váš názor přímo na facebooku OSTRAVA-HRABOVÁ. Děkuji, že jste s námi….

Abyste mohli v uvedené facebookové skupině Klubu přátel Hrabové (Ostrava-Hrabová) něco komentovat, musíte se stát jejími členy, což zvedne jejich sledovanost a správci skupiny docílí toho, co chtějí… Pro přečtení agresivních a nevybíravých útoků lidí okolo Klubu přátel Hrabové nemusíte být členy skupiny, stačí si zobrazit příslušný web… https://www.facebook.com/groups/ostravahrabova/

 

22 Komentáře

  1. Miroslava říká:

    Dobrý deň prajem
    Chodíme do smisku už s druhým dieťaťom ..sme spokojní…p.Ivanska je úžasný človek..deti ju majú rady a posluchaju ju viacej ako ani svojich rodičov..každe cvičenie sa snaží niečím ozivit..deti a ani maminka sa nenudi l.
    Je tam vzdy krásne čisto, hračky su pre deti všetkých kategórií
    Ja som rada za smišek a p.Ivansku

  2. Martina Chotárová říká:

    MC Smíšek bylo po zásluze finančně podpořeno. Takových míst v dnešní době je opravdu málo. Paní Ivanská je své práci oddaná až daleko za rámec povinností. Pořádá spoustu akcí i mimo běžný provoz a děti i rodiče se tam rádi vracejí. Jen tak dále! O sdružení kolem Dr. Poláčkové informována nejsem, ale ze závisti dělají lidé různé věci.

  3. Veronika říká:

    Chodím do Smíšku s dcerou od loňského podzimu a jsme obě spokejené. Dcera si užívá každou hodinu, naučila se spoustu nových věcí a našla si nové kamárády. Paní Ivanská vede lekce zábavnou formou, je milá, přátelská, ochotná. Za nás určitě doporučuji 😉

  4. Lucie říká:

    Dobrý den, chodila jsem do Smíšku postupně se všemi třemi dětmi a byl to úžasně strávený čas. Bydleli jsme kousek od Smíšku a děti doteď vzpomínají, když jedeme kolem, na akce které se Smíškem zažily.
    Paní Ivanská byla super ženská, pro děti měla vždy připravený skvělý program. A myslím, že i právě díky Hrabové mohla mít ceny takové abych si to na mateřské mohla dovolit. Přála bych jí spoustu dotací, protože to všechno investuje do našich děti. Naopak masivní naborová kampaň paní, která sídlí vedle, mě odpuzovala věčně polepenými stromy, lavičkami, sloupy atd. A když jsme byli s dětmi na akci Hrabové kde vystupovala p. Polačková tak to děti vůbec nezaujalo. Takže za mě Smíšek vede na celé čáře.

  5. Ivana Válková Rettová říká:

    Dobrý den všem,
    taky patřím mezi spokojené klienty Smíšku. Chodím s oběma syny. Se starším jsem začala před dvěma lety, s mladším letos. Bydlím v Hrabové a jsem moc vděčná za toto centrum. Nevidím důvod, proč by nemělo být zařazeno mezi dotační program v rámci Hrabové. Když jsem hledala nějaké centrum, kde je možná aktivita pro mámu už s půlročním dítětem, tak byl Smíšek jasná volba už proto, že je právě v HRABOVÉ.
    Samozřejmě souhlasím, že nárok na dotaci má třeba také Šídlo, mimochodem patříme mezi velmi spokojené klienty této školičky.
    Ovšem tohle není důvod, proč sebrat nebo nepřát dotaci Smíšku.
    Co se týče akcí pro děti, tak jsme se v rámci Smíšku taky účastnili dětského dne, pohádkového lesa, lampiónového průvodu Hrabovou a spoustu dalších akcí (Mikuláš, karneval, vánoční besídka).
    Je to jen o tom, kolik maminek v Hrabové se rozhodne a kam se svým dítkem bude chodit.

  6. Veronika říká:

    My chodíme se synem do Smíšku a jsme velmi spokojeni. Za mě je určitě správně, že se MC dostalo finančních prostředků. Paní Ivanská je člověk na správném místě, vždycky je pro děti připraven odpovídající program. Hernička je udržovaná v čistotě, hraček je zde mnoho. Děti se zde naučí spoustu nového!!! Takových zařízení je v dnešní době málo, tak proč je finančně nepodpořit!!!

  7. Andrea říká:

    Dobrý den,
    dovolte, abych se také vložila do diskuze k MC Smíšek.
    Toto centrum navštěvujeme od jejího počátku, kde jsme před lety chodili se synem. Paní Ivanská je člověk, který všechno vybudoval od začátku, postupně, vždycky se 100% nasazením. Spravedlivě se chová ke všem, ať jste z Hrabové, její známý nebo rodinný příslušník. Děti mají “tetu Ivetu” moc rády. Je neošidíte, cítí, kdo je jen takový hodinový lektor a kdo je člověk se srdcem na dlani a zájmem o každého jednotlivého človíčka. V případě p. Ivanské se jedná přesně o odborníka na svém místě, který klade důraz na každé dítě přesně tak, jak je schopno zvládnout. Nesrovnává, nekritizuje, nemá přechytřelé připomínky. Je profesionál na slovo vzatý. Dává maminkám podněty k zamyšlení, ale vždy jen pro dobro dětí. Velice si vážím jejího přístupu k dětem i k rodičům. Zná každé dítě podle jeho jména, mnohdy i zdrobnělin, jak mu říkají doma. Dělá spoustu věcí navíc, ani by nemusela, ale nedá jí to, prostě je taková. Máme skvělou skupinu ve Smíšku. Těšíme se tam a pro děti má cvičení a nácvik s kolektivem ohromnou váhu pro jejich start do světa mimo rodinu. Syn měl mnohem hladší vstup do školky a taky mezi ostatními dětmi se lépe uměl zařadit, hrát si, respektovat, komunikovat, domluvit se, ustoupit.
    Vyzkoušeli jsme i jiné aktivity, ale nedá se to srovnat.
    Na stupnici od 1-10 hodnotím 10+

  8. Zuzana Maschke říká:

    Nestačím se divit, co závist dokáže. Najít v dnešní době aktivity pro nejmenší děti není vůbec jednoduché a proto by paní Ivanskou měli na rukou nosit, za to, jak je své práci s dětmi oddaná a nejen to. Pro děti i rodiče připravuje akce nad rámec svých “povinností”. Všichni by si jí měli vážit a její práci ocenit ne hanit a hledat jakékoli chyby😱. Se synem do Smíšku chodime už dva roky a těším se na každou hodinu a s dalším dítětem budu opět docházet do Smišku! Paní Ivanská držte se, stojíme za vámi🙏

  9. Nela říká:

    Chodíme do Smíšku už skoro rok, a sme moc spokojní. Malý si to užíva, zabaví sa. Ja sa na každý piatok teším. Článok pani Poláčkovej mi príde hodne závistlivý. Obyčajný útok na konkurenciu. Pani Ivanská si zažiadala o dotácie, splnila podmienky, tak ich proste dostala. V podmienkach dotácie je napísané, že na ne majú nárok organizácie, ktoré svoje projekty realizujú na území Hrabúvky. A to Smíšek splňuje. Ak sa pani Poláčkovej nepáčili podmienky prisudzovania dotácií, mala sa obrátiť na úrad, ktorý o nich rozhoduje a nie písať taký článok. Ja pevne verím, že na úrade Hrabúvka vidia, že Smíšek funguje a deti a rodičia sú s nim spokojní a dotácie dostane aj ďalšie roky 😉

  10. Zrníková říká:

    Dobrý den, nejsem sice z Hrabové, ale začala jsem chodit do Smíšku po předchozí špatné zkušenosti z jiného centra. Paní Ivanské jsem vděčná za vlídné přijetí a pěkné chování k dětem, které mé dceři vrátilo úsměv na tvář. Myslím, že si zaslouží jakoukoliv podporu i finanční dotaci.

  11. Martina Bojková říká:

    Do MC Smíšek jsem chodila se synem 1 rok do jeho nástupu do školky. Pobyt zde hodnotím veskrze positivně, dítě zábavnou formou rozvíjí dovednosti a zvyká si na kolektiv dalších dětí, což je důležité pro školku. Útok na MC Smíšek nechápu, zejména tvrzení, že centrum má být pouze pro děti z Hrabové, protože se zde nachází. Jsem přesvědčena o tom, že ti, kteří tento nesmysl prohlašují, se stejnou vehemencí vykřikují ve škole, u lékaře nebo v nemocnici, že mají právo si vybrat. Tak já jako rodič mám také právo si vybrat, co považuji za nejlepší pro své dítě, proto jsem dojížděla až z Poruby.
    Mimochodem, MUDr. Marcela Poláčková není v seznamu lékařů uveřejněném Českou lékařskou komorou, což znamená, že nepraktikuje medicínu, tak má jistě mimořádný zájem na dotacích pro své podnikání.

  12. Kateřina říká:

    I my chodíme k paní Ivanské už rok a moc si to užíváme, malá je ve svém živlu. Hodiny jsou dobře promyšlené, šité na míru danému věku dětí, hernička je čistá a dobře vybavená. Dotace jsou určitě na místě, nechápu tu závist, vždyť je to pro děti.

  13. Míša říká:

    Dobrý den, do Smíšku chodím už s druhým dítětem a jsem opravdu spokojená, já i děti. Lekce jsou velmi dobře vedené, rozdělené jak pohybově , hudebně tak i k procvičení motoriky a samovolneho hraní. Herna je dobře vybavená a především je na p. Ivanske vidět, že je na pravém místě a svou práci dělá od srdce.

  14. Lenka Švidrnoch Konečná říká:

    Dobrý den,
    Také bych ráda přispěla. Každý člověk má volbu, kde a jak bude provozovat své aktivity. Dovolím se dotknout narážky, že do MC Smíšek chodí maminky s dětmi z jiných obvodů.Tak by mě zajímalo, jestli občané Hrabove nenavštěvují jiné aktivy mimo Hrabovou?Napriklad maminky z Hrabové nenavštěvují jiná dětská hřiště v jiných obvodech, které byly také postaveny z dotací daného obvodu?Promiňte, ale tohle mi příjde směšné a ubohé osočování. MC Smíšek je skvělá práce s dětmi a nevidím jediný důvod proč by neměl být podpořen obcí a už je jen každého volba kam bude chodit.Pani Ivanske přeji mnoho sil a pozitivní energie, aby se nenechala těmito lidmi odradit od práce, kterou tak skvěle zastává.Timto ji moc děkuji a doufám, že MC Smíšek budeme navštěvovat i nadále.

  15. Lenka Švidrnoch Konečná říká:

    Ještě mě napadla jedna věc k osočování toho, že MC Smíšek navštěvují hlavně děti z jiných obvodů, proto mu neměla být přiznána dotace. Diky MC Smíšek máme přátelé právě z Hrabove a to díky tomu, že jsme se ve Smíšku seznámili. Diky tomu jsme navštívili pár akcí pořádaných obvodem Hrabova, z jedné z nich zmíním například Kateřinskou pouť a pokud si dobře pamatuji, nikdo nám občanské průkazy nekontroloval, odkud jsme přijeli.Utratili jsme tam s dětmi nemálo peněz…..a to pravděpodobně nikomu nevadilo, že….proto nechápu, proč útok na MC Smíšek a dle mě právem uznanou dotaci.

  16. Diana Kraus říká:

    Jsme se synem klienty Smíšku a jsme moc spokojení. Paní Ivanská se dětem maximálně věnuje a program je bohatý. Hernička účelná, čistá, se spoustou hraček. Vítáme i akce , jako jsou lampionový průvod, Mikulášská besídka, Maškarní…opět se spoustou her a drobných dárečků pro děti.
    Myslím, že plně obsazené skupinky jednotlivých věkových kategorií jsou důkazem toho, že děti i rodiče jsou spokojení a rádi se vracejí.

  17. Barbora HAVRLANTOVÁ říká:

    Dobrý den,
    k p. Ivanské chodíme se synem nepřetržitě již rok a půl, od jeho 3 měsíců. Na každou hodinu se těšíme, program je velive pestrý, sestavený vždy ideálně pro aktuální věk dětí, metodiku cvičení má p. Ivanská pečlivě nastudovanou a připravenou. Jsem moc ráda za to, že jsme právě centrum Smíšek objevili.

  18. Michaela říká:

    Dobrý den, s dcerkou do Smisku moc rádi chodíme. Pokaždé se malá na cvičení těší,užívá si ho a s dětmi si krásně hraje. Mám kamarádky a také jsem ji toto cvičení doporučila.

  19. Lucie Krumpolcová říká:

    Já měla také příležitost navštěvovat s dcerkou MC SMÍŠEK a paní Ivanskou všem doporučuji. Vše co dělá, činí s čistým svědomím a hlavně s výsledky, které ocení nejen děti, ale především jejich rodiče. Je přece radost vidět děti šťastné. Paní Ivanská je velice trpělivá, ochotná, každá jednotlivá lekce je pečlivě připravená a hlavně užitečná a prospěšná s viditelnými výsledky!!!

  20. Dobrý den,také chodím se s svou vnučkou do MC Smíšek.CHodíme tu už druhým rokem a jsme velice spokojeni. Nevím proč nenecháte paní Ivanskou na pokoji at se může své práci věnovat s takovým nasazením jako to doposud dělá a nemusí čelit takový útokům,plýtvat svojí energií,kterou tak ráda s velkým nasazením věnuje dětem! Všichni víme jak práce s dětmi je náročná a co kolik stoji. Myslým si,že tady jsou dotace na místě a měly by být samozřejmostí.

  21. Lucie Bezručová říká:

    Dobrý den. Nejsem si jistá, že tyhle útoky na Smíšek jsou oprávněné. To je jako by jste napadli např. Colours of Ostrava že to město dotuje ale přijedou i lidé ž ciziny. Tohle mi příjde na hlavu. Když má provozovnu v Hrabove tak odkud by měla.dostavat dotace?🤦‍♀️🤷‍♀️
    Jinak jsme se Smíškem maximálně spokojeni. Syn se pokaždé těší na kamarády a na nové aktivity,kterých je vždy plno. Jsem venku ráda, že tohle centrum funguje. Moc si každou návštěvu užíváme:) a doufáme, že budeme moct i nadále.

  22. Eva říká:

    Do MC Smíšek jsem chodila s dcerou velmi ráda. Dcera to hlavně potřebovala. Paní Ivanska je milá a věnuje se dětem velmi dobře. Víc takových míst. S druhým dítětem také plánuji, že budeme chodit a těším se na to.

[email protected] [email protected]