SERIÁL DENÍKU: Jak jsme žili na Ostravsku. Podívejte se!

(DENÍK) Retrospektivní projekt Deníku, seriál Jak jsme žili, který již delší dobu vychází v tištěném vydání, sklízí velký ohlas u čtenářů, rozhodli jsme se nyní postupně jeho díly zveřejnit i na našem webu.

Pozn. redakce Hrabová.Info: Bylo by poměrně zajímavé zjistit, odkud autor získal fotku TJ SOKOL Hrabová, protože pro letošní kalendář a mou přednášku byla získána z archivu pana Sumary s tím, že jsem ji vytáhl po dlouhých 15 letech, kdy mi fotka byla dána k naskenování;-) I ostatní fotky se téměř shodují s mým výběrem z kroniky Hrabové. Ale je dobře, že má práce pravděpodobně posloužila dobré věci a je dobře, že vznikl tento seriál na Deníku. Pokud se pletu, autorovi se omlouvám;-)

Jedna z fotek z archivu Deníku

Fotografie z archivu V. Sumary

Dnes se podíváme do Hrabové. Zavzpomínejte spolu s námi na události, které se odehrály v časech dávno i nedávno minulých, připomeňme si organizace, spolky a obyvatele, kteří v našem regionu žili, oživme paměť těch, kdo si dění vyobrazené na fotografiích pamatují.

Pokud máte vlastní dobové snímky ze svých obcí, pošlete nám je i s popisem na e-mail [email protected]. V budoucnu je můžeme do seriálu zařadit!

Více informací a především fotky jsou na moravskoslezsky.denik.cz

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]