(FOTO) Senior bez nehod

V jídelně ZŠ Paskovská proběhla přednáška s názvem “Senior bez nehod”.  Cílem tohoto projektu je snížit nehodovost seniorů a taktéž doporučení opatření, která by měla přispět ke zvýšení bezpečnosti jich samých a to nejen na silnicích.

Přednáška, která je nejen velmi poučná, ale posouvá se i svým provedením, “malým divadelním představením” o něco výše, než klasické přednášky. Obsah přednášky není zaměřen pouze na seniora v roli řidiče vozidla, ale také na seniora – chodce, cyklisty a cestujícího prostředky hromadné dopravy.

Fotografie na ZoneraměFlickru:

Senior bez nehod, březen 2019

Více o projektu na Senior bez nehod

Jeden komentář

  1. Vladimír Slavík říká:

    Jako již velmi pokročilý senior (84), si dovolím k této informaci následujících několik poznámek.
    Čeká to na každého. Asi největším problémem seniorů je postupně se zhoršující zdravotní stav a pocit, že jsme již na tomto světě přebytečni. Pokud jde o řešení zdravotních problémů, nemají to senioři jednoduché . Třeba vyčkávat v čekárně obvodního doktora hodinu (i více) až na vás přijde řada.
    K bodu č. 2: Musím pochválit MOb Hrabová, že se věnuje problematice seniorů, a to i pořádáním různých přednášek a dalších akcí. U současné generace mi vadí malý zájem o celoživotní zkušenosti těch starších. Kdyby je pozorně vyslechli, vyvarovali by se ve svých životech zbytečným chybám.

[email protected] [email protected]