Mladí ladí dětem: odpolední hudební workshop pro rodiče a děti

Ředitel naší základní školy Radek Pollo požádal prostřednictvím tajemnice redakci Hrabová.Info o zveřejnění následujících informací o projektu, který se bude týkat i druhých ročníků naší školy.

Drazí rodiče a děti,

zveme vás na interaktivní hudební workshop s Oranem Etkinem, který je určen dětem od tří do deseti let. Workshop proběhne ve středu 3. dubna od 17:00 v klubu Alfa (doba trvání je 60 minut). Lístky je možné zakoupit v předprodeji v síti Goout. Překlad do českého jazyka je zajištěn.

Máme velkou radost, že projekt má v České republice úspěch a že jej každoročně navštíví na 2 000 dětí. Pro ty, kteří by způsob Etkinovi práce neznali, předesílám, že jde o příběh, který je dětem interaktivně předáván skrze písně známých světových melodií. Děti během workshopu můžou tančit a jsou povzbuzvány, aby se rytmicky, hudebně a i slovně projevovaly. Děti si tak z workshopu odnášejí nejen skvělý zážitek, ale často i několik anglických slovíček. Díky tomu, že Etkin příběhy vsazuje do míst, odkud pocházejí, rozšiřují si děti i své geografické znalosti a seznamují se s odlišními kulturami.

Níže posílám odkazy na reportáž o dětských workshopech české televize a na rozhovor v pořadu Sama Doma s Oranem Etkinem z dubna 2018.

Doporučuji také zhlédnout naše ohlédnutí za rokem 2018, zde :-).

Těšíme se na vás!
Klára Břeňová

Plakátek akce

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]