TJ SOKOL Hrabová má nové vedení

Začátkem letošního roku si valná hromada fotbalového oddílu TJ SOKOL Hrabová zvolila nové vedení. Vznikl nový sedmičlenný výbor, který navázal na práci svých předchůdců.

Všem, kteří se na chodu klubu v minulosti podíleli bychom touto cestou rádi poděkovali, jelikož odváděli poctivou a dobrou práci. Zejména se jedná o Petra Nováka a Pavla Holbu. Děkujeme!

O několik týdnů později si valná hromada zvolila i nový sokolský výbor, který je z části tvořen lidmi z výboru fotbalového. Sokolský výbor v novém složení si musel v první řadě určit cíle a vizi, kterou se vydáme. Především jsme se zaměřili na otázky okolo dalšího směrování a využívání našeho sportovního areálu. V něm vidíme veliký potenciál, protože ho využívají nejen fotbalisté a ostatní sportovci, ale také komise obce, spolky, cyklisté, rodiče s dětmi a další návštěvníci, kteří si přijdou třeba jen posedět s přáteli.

Dohodli jsme se, že na zvelebení celého areálu budeme pracovat postupně. Již se nám podařilo svépomocí rekonstruovat jednu z fotbalových kabin. Dále mohu prozradit, že chystáme opravu oplocení u parkoviště, nové oplocení podél zábradlí u dětského hřiště (pro větší ochranu dětí a klid rodičů) a nátěr vstupní brány. Další práce budou záviset na finančních prostředcích, které se nám doufejme podaří získat. Intenzivně se již snažíme sehnat peníze na kompletní rekonstrukci nevyhovujících toalet.

Všem, co nám fandí a pomáhají, moc děkujeme…

Za TJ SOKOL Hrabová, Daniel Nováček

Psáno pro Hrabovské listy květen/červen 2019.

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]