Hrabovské listy ve vašich schránkách

Životní prostředí v Hrabové, to je hlavní téma, které přinášejí čerstvé Hrabovské listy. Redakce se zaměřila na stav ovzduší, kterému se po celý rok věnoval Zdravotní ústav Ostrava, a slovo v pravidelné anketě na toto téma dostali naši zastupitelé. Co si myslí o stavu životního prostředí a co se dá dělat pro zlepšení? Dozvíte se ve vydání pro červenec a srpen, které se v těchto dnech roznáší do schránek hrabovských domácností.

Velký rozhovor přinášíme s Janou Václavíkovou a Janou Batelkovou, které s přírodním parkem Hrabovjanka uspěly v soutěži „Stavba roku Ostrava“. Je to velký úspěch, díky němuž se o Hrabové zase mluví a píše, a to nejen v obecním zpravodaji, ale i v krajských médiích.

V Hrabovských listech se dále dočtete o mnoha akcích, které se v našem obvodu uskutečnily, historik Antonín Barcuch pokračuje v připomenutí změn v naší obci od roku 1989, Marie Stárková upozornila na to, že uplynuly tři roky od úmrtí významného rodáka Jaroslava Opěly, šéf místního Sokola Daniel Nováček hodnotí uplynulou fotbalovou sezónu… Pěkné počtení těchto a mnoha dalších článků přeje

Petr Žižka, šéfredaktor

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]