Vítej, nástěnko… aneb Hrabová(.Info) má úkolovník

Rok slibuji, že bude tiketovací systém (teď už netřeba vysvětlovat, co to znamená), ale narazil jsem u magistrátu a jeho IT odboru, kteří mi hážou ve všem klacky pod nohy, a tak jsem se rozhodl na ně nevázat.

Odkaz na nástěnku (je i na Hrabová.Info nahoře v menu): https://trello.com/b/YM8JbAwB
Pokud chce někdo pomoci s evidencí požadavků, úkolů, podnětů a čímkoliv, co se má udělat, tak je vítán!

Nástěnka s úkoly

Nástěnka s úkoly

V první chvíli mě napadlo, že tento příspěvek “dám” občanům v sobotu, čili přesně rok od voleb, a nebo k pátému výročí Hrabová.Info…, ale kontrola úkolů a jejich realizace je důležitější, než nějaké “oslavy”.

Aby si někdo nemyslel, že se “vymlouvám” na spuštění takového systému kvůli “boji” s IT odborem na MMO a jeho OVANETem, tak mohu doložit, že tiketovací systém jsem zprovoznil již v listopadu/prosinci roku 2018. Zatím stále ještě běží na doméně https://podpora.ostrava-hrabova.cz (bude zrušeno!!!) a aniž bych to dlouho věděl, prvním, kdo systém otestoval, byl v květnu 2019 pan Miroslav Poláček.

První a poslední tiket v systému, kterému zvoní umíráček. Nahradí ho nástěnka Trello

První a poslední tiket v systému, kterému zvoní umíráček. Nahradí ho nástěnka…

Práce na nástěnce nikdy neskončí, pořád bude co přidávat, doplňovat a prověřovat… konec začátku však mám již za sebou a hurá do práce…

A včera jsem se dočkal i prvního komentáře… od Milana Slívy. Pozvánku ke spolupráci navíc přijaly i Janka & Janka… ty mi však komentáře prozatím posílaly mailem;-)

Milan Slíva doplnil jeden z nových úkolů

Milan Slíva doplnil jeden z nových úkolů

Jeden komentář

  1. Vladimír Slavík říká:

    Tento projekt je dokladem odborné zdatnosti radního R. Orkáče. Je zde však problém v časové náročnosti. Aby “úkolovník” splnil své poslání,, tak by jeho autor musel opustit své dosavadní zaměstnání a věnovat se pouze tomuto “úkolovníku” na plný úvazek, což není reálné.

    Za reálné považuji naplnění usnesení rady č. 5/159 z 23.1.2019, kdy byla prvedena dělba práce mezi radními. Kupříkladu radní Skalský převzal zodpovědnost za stavby a investice, radní Dolejška za dopravu a komunální byty, místostarostka Kopitzová za zeleň, kulturu a majetek atd.

    Může vzniknout situace, že kdokoliv z radních z různých důvodů zjistí, že uložené úkoly jsou nad jeho možnosti. Pokud by to nastalo, pak by bylo vhodné na funci radního rezignovat.

[email protected] [email protected]