Upozornění občanky: Po Hrabové jezdí bílá dodávka a nabízí zednické práce

Dnes, v pondělí 11.11. 2019 mezi 8.-9. hod. ranní, jezdila v jižní části Hrabové bílá dodávka, jejíž posádka oslovovala občany Hrabové s nabídkou přípravných prací staveb, zámkových a zednických prací, atd.

Přestože se nemusí jednat o podvodné jednání, požádala nás jedna “firmou” oslovená občanka Hrabové, abychom o tom informovali širokou veřejnost. V posledních dnech se na facebooku Hrabové objevila podobná varování, proto chtěla na neseriózní jednání občanka také upozornit.

Na vizitce, kterou posádka dodávky předávala, není uvedena adresa a ani IČO (firma nemá dle rejstříku zaměstnance).

6 Komentáře

  1. Zaneta říká:

    Poslouchejte me tet dobre podle ceho soudite ze je muj manzel podvodnik.provadel mnoha lidem praci okoli ostravy atd…pokud chcete nekoho soudit a udavat pres socialni site jen proto protoze nekomu zvas byl tak ochoten a nabidl vam sve sluzby slusne a vy ho tady ocernujete? V poradku ptedavame to policiji ceske republiky vazeny pane

  2. Zaneta říká:

    Vite ze to je trestne myim ze urcite ano!!!!

  3. Radomír Orkáč říká:

    Dobrý den, vzhledem k tomu, že se v posledních měsících v této oblasti neustále “krade”, hlídají občané více než kdy jindy svá obydlí. Jak jsem napsal: “Přestože se nemusí jednat o podvodné jednání, požádala nás jedna „firmou“ oslovená občanka Hrabové, abychom o tom informovali širokou veřejnost.”, stejně jako v předchozích dnech informovali jiní rovněž zde v Hrabové. Přání uváděné občanky jsem vyhověl a Vašemu manželovi se mohu jen tímto omluvit a doporučit mu, aby své stavební práce nabízel našim občanům formou inzerce v Hrabovských listech a nenechával své zaměstnance (které dle registru nemá) oslovovat občany zvoněním u branky. Upřímně řečeno, opravdu seriozní firma chodí po domech a zvoní na lidi jestli něco nepotřebují? Nesoudím, jestli Vám to vyhovuje, proč ne. Některým to nevyhovovalo a tak nás požádali, abychom jejich upozornění zveřejnili. To, že jsem pod článkem podepsaný já osobně neznamená, že jsem autorem. Pouze jsem zveřejnil info na komunitním webu. S pozdravem, R.O.

  4. Milan Slíva jr. říká:

    Podomní prodej je na území města Ostravy zakázán a to včetně prodeje služeb. Takže bude jen dobře, že se to bude řešit.

  5. Vladimír Slavík říká:

    Je to složitá záležitost. Měl jsem z těmito “amatérskými” podnikateli i dobré zkušenosti. Tak jsem se zbavil starých autobaterií i železného šrotu a ti lidé nevypadali jako podvodníci. Odsudky dopředu mohou být někdy nepřesné a zavádějící.

  6. Petr říká:

    Dodávka zastavila včera i u naší babičky vedle Sokolu a nutno říct, že nám babička volala celá vyděšená, že u ní zvonil “romové” s dodávkou a neví co má dělat. Něco jí nabízel, ani nepochopila prý co! Tohle dělá seriozní firma??? Pryč s takovýma…, tak jsem volal policii, to je asi tak jediné, jak se proti nim bránit.

[email protected] [email protected]