TV Polar: Byla to vražda? V kolonii Šídlovec v Hrabové policisté vyšetřují násilný trestný čin

Moravskoslezští kriminalisté vyšetřují od nedělního odpoledne v kolonii Šídlovec v Ostravě-Hrabové okolnosti násilného trestného činu. Podle dostupných, ale nepotvrzených informací by se mělo jednat o vraždu. Svědci na místě činu uvedli, že policie měla údajně zadržet podezřelou ženu.

Video je na Youtube:

Na oficiálním policejním twitteru se po půl sedmé večer objevilo vyjádření: “V Ostravě Hrabové došlo dnešního dne k násilnému trestnému činu, při kterém utrpěla jedna osoba smrtelné zranění. V souvislosti s tímto trestným činem policisté zadrželi jednu podezřelou osobu. Na místě činu v tuto chvíli probíhají procesní úkony.” Tyto informace potvrdila i krajská policejní mluvčí Karolína Bělounková.

Zjišťujeme další podrobnosti.

Foto a video: David Buršík

Zdroj: polar.cz

4 Komentáře

  1. Jiří Šosták říká:

    Je snad Šídlovec kolonie což je závislé území nebo městobez vlastní vlády, které patří jinému státu, ale není současttí jehoúzemí? wilipedia? To snad ne!

  2. Jiří Šosták říká:

    Pro rejpaly se omlouvám za překlepy jako městobez apod. Děkuji za shovívavost.

  3. Radomír Orkáč říká:

    Pane Šostáku, jestli to není z článku patrné, tak je to převzato z webu TV Polar. Pokud si chcete, jako obvykle, stěžovat na nepřesnost, tak to bohužel jde za redakcí TV Polar. Omlouvám se a děkuji za pochopení.

  4. Jiří Šosták říká:

    Pane Orkáči, já jsem si nikdy nestěžoval na nepřesnosti, jen jsem na ně upozorňoval. Tolik jen na vysvětlenou. Nejsem z těch, kteří překrucují fakta, jako někteří. Nebudu je však jmenovat. Tímto končím diskuzi.

[email protected] [email protected]