Distribuce roušek v Hrabové

(Aktualizováno 19.3. v 9:30 hod.) Přestože ještě nemáme vyhráno a objednávka je jen objednávka, začínáme situaci díky Vám zvládat.

Dnes se nám, díky práci dobrovolníků, podařilo shromáždit dostatečné množství roušek pro to, abychom zahájili plošnou distribuci mezi seniory nad 70 let z řad občanů Hrabové.

Obličejové roušky jsme zavezli na DPS Bělská, do obchodů, k našim lékařům a na poštu, školy, atd. a s rozvozem počítáme i v následujících dnech. Do pátku 20. března čekáme dodávku 400ks z Charity sv. Alexandra, dalších 200ks máme objednány u Magistrátu města. Pokud roušky obdržíme, začneme je distribuovat mezi seniory mladší 70 let a pak postupně mezi všechny ostatní občany Hrabové.

S žádostí o dodání obličejové roušky se obracejte na tel. č. úřadu: 599 420 101, 599 420 112, 599 420 109.

Naše švadleny prosíme, ať vydrží, stále jsou jejich homemade roušky potřeba. Moc děkujeme všem, kteří nám pomáhají.

Zdroj: www.ostrava-hrabova.cz

3 Komentáře

  1. Igor Trávníček říká:

    Vzhledem k množícím se telefonátům informaci upřesním:
    Zatím není roušek dostatek a ty, které ušily naše švadlenky průběžně rozvážíme mezi naše občany nad 70 let. Jakmile dostaneme roušky, které jsou objednané u charity a z města (snad do konce týdne) zahájíme distribuci ostatním občanům.

  2. Distribuce roušek říká:

    Dobrý večer, myslelo se také na dětský domov vč.personálu?

  3. Radomír Orkáč říká:

    Moc díky za dotaz.
     
    Jestli se myslelo na úřadě, to netuším.
     
    Na základě dotazu Veroniky Vondráčkové, která se mě včera ptala, jsem se dnes dotázal úřadu já a ten zjistil, že kraj nic domovu nedodal, pouze přislíbil.
     
    Nicméně zítra jsem připraven to napravit. Mám 40 roušek od pana Tomáše Gajce a Zelená Hrabová také sehnala spoustu roušek. Do zítřka budeme mít i roušky od našich místních žen, které pro nás šijí.
     
    O domov se tedy postaráme zítra.

[email protected] [email protected]