Handmade in Hrabová, aneb díky za Vaše díky!

Včera odpoledne zaplavily naši facebookovou skupinu Hrabové děkovné příspěvky. Poděkování byla věnována všem těm, kteří se zasloužili o to, že jim byla vhozena jedna rouška do schránky.

Otec myšlenky

Otcem této myšlenky “rouška do každé hrabovské domácnosti” je tajemník úřadu Jan Socha. Monitoroval zájem o roušky u svých kolegyň, které celé dny obsluhují pro Vás telefony a připravují distribuci roušek.

Tajemník čekal na chvíli, kdy zájem o “roušky přes telefon” opadne a v zásobě budeme mít dostatek roušek pro každou rodinu. V prvé řadě jsme se dohodli, že úřad ještě nejprve uspokojí ty, kteří si o roušky požádali v anketě na facebooku. Když se naše zásoby roušek blížily k 2000 ks a domácností je cca 1700, byla akce spuštěna.

Připraveno a zabaleno s láskou

Připraveno a zabaleno s láskou

Made in Hrabová, aneb 100% hrabovský originál

Někdo si může myslet, že když je dnes apríl, že se jedná o vtip, ale není tomu tak. Materiál poskytli občané Hrabové, materiál připravili (stříhání a zažehlování) dobrovolníci a pracovníci z Hrabové, roušky ušily naše hrabovské superženy a kompletní distribuci jsme si zajistili také sami.

Každá rouška je originál, každá rouška má svůj příběh. Někdo chodí s rouškou, která byla vyrobena z trička, jiná z prostěradla, povlečení, ubrusu… Některé roušky jsou s velikonoční tématikou, jiné s vánoční tématikou a některé jsou taková ta pouliční směs.

Vyrobeno mou manželkou

Vyrobeno mou manželkou

Co s rouškami, až to všechno skončí?

Někoho napadlo, že až to všechno skončí, uděláme v Hrabové párty nebo využijeme nějaké tradiční akce jako gulášfest či neckyádu a sejdeme se tam v hrabovských rouškách. Každý ukáže tu svou oblíbenou a nakonec je sesbíráme a uchováme jako vzpomínku na dobu, kdy měla každá hrabovská domácnost svou roušku “Handmade in Hrabová”!

Handmade by Kača

Handmade by Kača

Příběh sice ještě nekončí, ale díky za Vaše díky

Děkuji opravdu všem, úplně každému, kdo nabízí pomoc, kdo daruje materiál a nástroje, opravuje šicí stroje, stříhá a žehlí materiál, kdo roušky přiváží, balí je do sáčků, kdo je pak roznáší… díky, díky, díky.

A věřím, že mohu za všechny ty výše zmíněné poděkovat za Vaše díky, děkuji!

Vtipnou formou poděkovali i manželé Chybovi

Vtipnou formou poděkovali i manželé Chybovi

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]