Poslední Hrabovské listy vyšly již před dlouhými pěti měsíci

Pět měsíců již nevychází místní zpravodaj Hrabovské listy, které pro nás několik let připravovali Petr Žižka a Milan Slíva. Poslední číslo vyšlo podle tiráže dne 11.11. 2019.

Tiráž posledního vydání zpravodaje Hrabovské listy

Tiráž posledního vydání zpravodaje Hrabovské listy

Petře, Milane, protože to do teď nikdo neudělal veřejně, a protože většina lidí bere Hrabovské listy jako “samozřejmost”, děkuji Vám právě teď za ten čas, dřinu a ty roky tvrdé práce, které jste pro nás byli ochotni, na úkor vlastního volného času, práce a rodiny obětovat!!! Jen málokdo si dokáže představit, jak je to náročná práce. Jsem přesvědčen o tom, že jsme to měli všichni podobně jako paní Marie Stárková, která Petrovi opakovaně říkala (zhruba toto):

Já jsem se opět do Hrabovských listů tak začetla, že jsem je musela přečíst celé najednou a ztratila jsem pojem o čase. Málem jsem zase zapomněla nakrmit moje zvířata…

Petře, Milane, ještě jednou díky…

O velké ztrátě pro Hrabovou již psal v prosinci Vladimír Slavík zde na Hrabová.Info, když v závěru příspěvku vyslovil následující přání:

Osobně bych preferoval na nového šéfredaktora Hrabovských listů vypsat výběrové řízení. Možná budeme překvapeni, kolik je v Hrabové občanů se zájmem o tuto funkci.

Jeho přání se nakonec bezezbytku naplnilo, když rada městského obvodu opravdu vypsala výběrové řízení na pozici šéfredaktora a v něm zvítězil místní občan Tomáš Machálek, který bydlí na Šídlovci.

Tomáš Machálek, Audience, absurdní drama Václava Havla | Rozloučení s "lípou"

Tomáš Machálek, Audience, absurdní drama Václava Havla | Rozloučení s “lípou”

Pokud správně počítám, tak když Petr Žižka převzal pomyslnou štafetu po šéfredaktorovi Petru Pavelkovi, vyšlo další číslo pod jeho taktovkou již za měsíc a pět dní “od jeho nástupu”. Podle tajemníka úřadu Jana Sochy se však nyní dalšího čísla Hrabovských listů dočkáme nejdříve až v červenci 2020.

Jestli se naplní i dlouholeté přání Vladimíra Slavíka, že se má z Hrabovských listů stát měsíčník, nebo jestli se sníží/zvýší počet stran (nyní skvělých 20 stránek v jednom vydání), na to si budeme muset ještě asi chvíli počkat. Do teď bylo běžnou praxí, že v době, kdy šlo vydání do tisku, začal Petr Žižka již pracovat na dalším čísle.

 

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]