(FOTO) Projekt rezidence Hrabová

První etapa developerského projektu Rezidence Hrabová je ve finále. Minulý týden se začala dělat fasáda a v tomto týdnu se má začít s realizací příjezdové cesty. Druhá etapa doslova klepe na dveře, začíná již 1.6. 2020.

Jelikož máme v Hrabové dva různe projekty s označením “Rezidence Hrabová”, tak pro jistotu uvádím, že tento se nachází na ulici Jezdiště a jedná se o výstavbu osmi samostatných rodinných domů 4+kk s oddělenou garáží a parkovacím místem před domem, se zahradou.

Cena domů se od minulé mé návštěvy webu http://rezidencehrabova.cz poměrně dost zvýšila, ale to bylo pravděpodobně způsobeno tehdy (prosinec 2019) již neaktuálními informacemi.

Aktuální “stav” dostupnosti jednotlivých domů je takový, že k dispozici je již pouze polovina z nich:

Rozhodně doporučuji osobní návštěvu, pokud uvažujete o pořízení novostavby v Hrabové, stojí to za ten čas. Já si pro pořízení fotografií domluvil schůzku přímo s investorem Tomášem Gajcem, hrabovským občanem, a z 15 minutové schůzky se stala hodina a půl;-)

Největší jistotou a vlastně i garancí celého projektu je skutečnost, že investor pan Gajec bydlí hned vedle této stavby a přiznejme si, kdo by chtěl mít za sousedy “nespokojené” zákazníky!

Podle toho také vypadá i přístup investora, který pochopí každý až na osobní schůzce – promyšlenost do nejmenších detailů, možnost úpravy některých zdí/pokojů na míru, oddělení domů garáží, tepelné čerpadlo schované za neobytnou zdí, počítá s optickým kabelem (připojení k internetu), atd.

Fotky jsou na Google Photos:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]