Koncert kapel “Hrajeme pro tramvaj” se vydařil, aneb poděkování Jana Kohoutka

Dovolte mi v tomto krátkém příspěvku, abych Vám všem poděkoval za podporu, kterou jste mi v této náročné době projevili. Jsem nejen potěšený, jsem především z toho všeho hluboce dojatý. Je to pro mě jasný signál, že tramvaj musím dokončit…

Děkuji těm, kteří jste přišli a samozřejmě i těm, kteří jste na další rekonstrukci tramvaje finančně přispěli. Vybralo se neuvěřitelných 35 540 Kč a celou částku vložím na transparentní účet.

Při jmenovitém děkování se vždy na někoho zapomene, přesto bych chtěl poděkovat především Pavlu Koutnému, protože to právě on celé vymyslel, domluvil a zrealizoval.

Pavel Koutný při přípravě okolí koncertu, foto: Radomír Orkáč

Pavel Koutný při přípravě okolí koncertu, foto: Radomír Orkáč

Je však spousta dalších (skupinek) lidiček, bez kterých by se to celé pravděpodobně nezrealizovalo: Petr Žižka, kulturní komise (Mirek Houžvička, Vlaďka Kopitzová, Věrka Kročková, Jiří Koutný, František Jochec), všichni vystupující / kapely, Dopravní podnik Ostrava, Městská policie Ostrava a samozřejmě i Ilona a Libor Hromádkovi.

Přátelé, sousedé, děkuji Vám!

Jan Kohoutek

Jízdní řád koncertu "Hrajeme pro tramvaj", foto: Ilona a Libor Hromádkovi

Jízdní řád koncertu “Hrajeme pro tramvaj”, foto: Ilona a Libor Hromádkovi


Redakce Hrabová.Info: Pokud chcete Jana Kohoutka podpořit, můžete tak učinit přispěním libovolné částky bankovním převodem na transparentní účet: 2901611844 / 2010 (Fio Banka) nebo využít QR kód:

QR kód z tabule u tramvaje

QR kód z tabule u tramvaje: 2901611844 / 2010

Štítky: , , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]