Podzimní Ukliďme Česko v Hrabové – 19.9. 2020

Situace letos jarnímu úklidu napříč republikou nepřála a úklid v Hrabové naplánovaný spolkem TORALI nemohl proběhnout z důvodu koronavirových opatření. Všichni věříme, že 19. září se nám v Hrabové opět podaří uklidit okolí ulice U Řeky v rámci celorepublikové akce Ukliďme Česko, ke kterému se již tradičně hlásíme.

Zaznamenal jsem již první zájemce o dobrovolnický úklid, dokonce právě včera se nám sama od sebe ozvala paní Lenka Chamrádová z úřadu, že nám může ve spolupráci s magistrátem zařídit přistavení kontejnéru. Přípravy tedy již probíhají a jak jsem naznačil v úvodu, opět se bude uklízet okolí ulice U Řeky.

Není to však jediné místo, kde se bude organizovaně uklízet. Často si u nás různá uskupení ve stejný den domluví úklid jiných míst v Hrabové. Velmi často to jsou farníci, myslivci, velocipedisté, kteří si od nás vezmou rukavice a pytle a jdou sami uklízet někde jinde… Napište mi na [email protected] a domluvíme se více.

Přestože to v níže uvedeném formuláři neuvádíme, partnerem úklidu je spolek Zelená Hrabová a úřad v Hrabové, se kterými úklid vždy plánujeme a dlouhodobě s nimi takto spolupracujeme.

Podrobnosti o srazu včas zveřejníme, nyní se můžete přes níže uvedený odkaz zaregistrovat jako dobrovolník a navíc Vás prosíme, abyste si datum 19.9. 2020 zapsali do svých kalendářů, každé pomoci si vážíme.

Odkaz na registraci dobrovolníků: https://www.uklidmecesko.cz/event/27005

Štítky:

Komentáře jsou uzavřeny.

[email protected] [email protected]